VIIVI HUOVINEN, JENNA MIINALAINEN & KATJA SAHLBERG JATKAVAT JUJUSSA-REIMA VENHE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Updated: Aug 28, 2019

Juju julkisti eilen edustusjoukkueen ja C-junioreiden yhteisissä fysiikkatesteissä kolme uutta pelaajasopimusta. Keskitorjujat Viivi Huovinen ja Jenna Miinalainen sekä libero Katja Sahlberg jatkavat Jujussa. Jujulla on näin ollen kasassa kahdeksan pelaajasopimusta tällä hetkellä eli joukkueessa pelaavat myös Sini Nousiainen (yleispelaaja), Jonna Vaskonen (passari), Jasmin Vatanen (libero) ja Juulia Kainulainen (hakkuri). Nea Hämäläinen (yleispelaaja).

Thomas Heiskanen toteaa, että olennaisinta on saada kovaa harjoitteleva joukkue, joka on valmis sitoutumaan tavoitteeseen. Näin jokaiselle pelipaikalle saadaan aito kilpailu peliajasta ja joukkueesta maksimaalinen suoritus irti. Joukkue on harjoitellut jo säännöllisesti yhdessä ja joukkueen harjoituksissa on ollut mukana myös vanhimmista junioreista puolenkymmentä kehityspelaajasopimuksen piiriin tulevaa junioria. Juju etsii vielä ainakin toista passaria ja yhtä yleispelaajaa tai hakkuria tiimiin.

Fysiikan osalta Juju pohjaa pitkälti ensi kaudella Reima Venheen asiantuntemukseen. Heiskasen apuna palloharkoissa on myös kaksi apuvalmentajaa, joiden sopimukset tullaan julkaisemaan lähiaikoina. 

L