top of page

VIIVI HUOVINEN, JENNA MIINALAINEN & KATJA SAHLBERG JATKAVAT JUJUSSA-REIMA VENHE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Updated: Aug 28, 2019

Juju julkisti eilen edustusjoukkueen ja C-junioreiden yhteisissä fysiikkatesteissä kolme uutta pelaajasopimusta. Keskitorjujat Viivi Huovinen ja Jenna Miinalainen sekä libero Katja Sahlberg jatkavat Jujussa. Jujulla on näin ollen kasassa kahdeksan pelaajasopimusta tällä hetkellä eli joukkueessa pelaavat myös Sini Nousiainen (yleispelaaja), Jonna Vaskonen (passari), Jasmin Vatanen (libero) ja Juulia Kainulainen (hakkuri). Nea Hämäläinen (yleispelaaja).

Thomas Heiskanen toteaa, että olennaisinta on saada kovaa harjoitteleva joukkue, joka on valmis sitoutumaan tavoitteeseen. Näin jokaiselle pelipaikalle saadaan aito kilpailu peliajasta ja joukkueesta maksimaalinen suoritus irti. Joukkue on harjoitellut jo säännöllisesti yhdessä ja joukkueen harjoituksissa on ollut mukana myös vanhimmista junioreista puolenkymmentä kehityspelaajasopimuksen piiriin tulevaa junioria. Juju etsii vielä ainakin toista passaria ja yhtä yleispelaajaa tai hakkuria tiimiin.

Fysiikan osalta Juju pohjaa pitkälti ensi kaudella Reima Venheen asiantuntemukseen. Heiskasen apuna palloharkoissa on myös kaksi apuvalmentajaa, joiden sopimukset tullaan julkaisemaan lähiaikoina. 

Lisätietoja myös Karjalaisen artikkelista.


Lentopalloseura Joen Juju Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaajaa. Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan.  Seura on edelleen tällä kaudella kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle. Seuran valmentajia toimii Itä-Suomen alueen sekä Pohjois-Karjalan D-, C- ja B-ikäisten aluevalmennustehtävissä, sekä Joensuun Urheiluakatemian valmennuksessa. Seura tekee laajaa yhteistyötä niin maakunnan kuin Itä-Suomen lentopalloseurojen kanssa.

Yhteystiedot: Thomas Heiskanen, päävalmentaja, puh: 040 089 4418 tai sähköposti: thomas.heiskanen@joenjuju.fi

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Joen Juju, puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

82 views

Comentários


bottom of page