top of page

Valokeilassa A2

Pari 2-sarjapeliä vieraissa on pystytty (tiukoin rajoituksin) tämän vuoden puolella pelaamaan. Syksyllä ylemmässä 2-sarjassa pelanneet Raju ja Levi olivat vielä liian kovia vastuksia edes erävoiton saavuttamiseen. Itseluottamusta ja tahtoa jokaisen pallon voittamiseen tarvitaan vielä lisää.

Aan turnaus helmikuulta siirtyi tulevaisuuteen. Treenattu on kuitenkin säännöllisesti ja niin voimatasot kuin pallovarmuuskin ovat kasvaneet ahkerilla treenaajilla.

Viime viikolla heräteltiin pelien puutteessa joukkuehenkeä sulisturnauksella

ja joukkuepäivällä. Aurinko heittikin valokeilansa lauantaina, kun pelaajat kisasivat lumenveiston joukkuekisassa.
Makkaran ja kaakaon voimalla syntyikin kolme upeaa taideteosta, joista arvovaltainen (Nurmeksen kansanopiston taidekriitikkokurssin käynyt) raati (Eero) valitsi voittajaksi Irmelin (vas.).Voittajajoukkue saakin huolehtia ex-liigalentopalloilijan luovuttamasta (lyhyehköksi jääneen taiteilijauran) teoksesta ainakin seuraavaan joukkuepäivään asti.
Punttitreenillä tehtiin mm. rinnallevedon enkkoja ja sittenpä ne maistuivatkin Papinkadun Pizzapoikien pizzat - niiiiin hyvää! Kiitos evästyksistä myös LVI-asennus Räsänen Oy! Täydellä vatsalla oli hyvä ottaa selvää pöytälätkän saloista ja miettiä tulevaa kautta.


Ja sitten taas treenataan - saleilla tai kotona.


-Nyrkki-

107 views

Comments


bottom of page