top of page

Valmentajaksi Jujuun? Juju mukana Lentopalloliiton #lentisrekry -kampanjassa


Haemme kaudelle 2024-2025 vastuu- ja apuvalmentajia sekä fysiikkavalmentajia sekä kilpa- että harrasteryhmiin. Erityisesti tarvetta on 7-16-vuotiaiden lasten ja nuorten ikäkausijoukkueissa.
Jujulla on juniorijoukkueita F-junioreista A-junioreihin. Edustusjoukkueemme pelaa tulevalla kaudella 1-sarjaa. Tavoitteenamme on myös koota pääosin A- ja B-ikäisistä koostuva farmijoukkue 2-sarjaan ensi kaudelle. Jujulla on myös juniorijoukkueiden lisäksi joukkue naisten 3-sarjassa sekä aktiivinen perhevuoro seuran toimijoille.


Valmentajat


Lentopallon junioritoiminta tarvitsee lisää tekijöitä.  Valmentajat pystyvät meillä keskittymään valmentamiseen ja jokaisella joukkueella on taustajoukot kuten joukkueenjohtajat, jotka huolehtivat joukkueen tausta-asioista ja ovat näin valmentajien tukena kaudella.


Olet avoin ja innostava ja pidät lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme valmentajia, jotka ovat kiinnostuneita lasten ja nuorten valmentamisesta, valmiita oppimaan ja kouluttautumaan valmentajiksi seuran tuella. Toki valmennuskokemus ja lajitausta on aina plussaa.


Seurassamme toimii myös harrasteryhmä, jossa opetetaan ensin uusille junioreille lajin perustekniikkaa.


Vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen lentopallotoimintaan kehittyvässä ympäristössä. Mahdollistamme kouluttautumisen Lentopalloliiton valmentajakursseilla ja seuran sisäisissä koulutuksissa. Valmentajan käytössä on seuran toisten valmentajien tuki. Tarjoamme valmentajalle myös vaivanpalkaksi korvauksen.Anders Sutinen, puh: 0504124636, andde78@hotmail.com Lisätietoa Lentopalloliiton #lentisrekry -kampanjasta löytyy Liiton sivuilta: https://www.lentopallo.fi/uutiset/tulossa-lentisrekry-valmentajarekrytointikampanja/

 

 

 

Comments


bottom of page