top of page

Uudistunut Joen Juju valmiina uuteen kauteen 2023-2024

Hallitseva 1-sarjan mestari Joen Juju on valmiina palaamaan pelikentille. Jonkin verran uudistunut joukkue kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa Puijo Wolleyn, joka nousi 1-sarjaan tulevalle kaudelle. Sarjapisteistä Juju pelaa ensimmäisen kerran 8.10. kotona Urheilutalolla ja tuolloin vieraaksi saapuu LP Vampula.


Juju on uudistunut jonkin verran viime kaudesta. Uusia pelaajia ovat passari Tara Loijas, yleispelaajat Riina Lukkaroinen ja Ella Lehtonen, keskitorjujat Sofia Norrbacka ja Saana Hantula ja liberot Venla Pirinen ja Netta Borgström. Jatkosopimukseen kesällä nimensä kirjoittivat yleispelaajat Nea Hämäläinen ja Sanni Peltoniemi, hakkuri Ella Vasarainen ja passari Laura Anttila. Valmennuksessakin tapahtui muutos, kun Anders Sutinen otti joukkueen komentoonsa.


1-sarjassa on Jujun lisäksi 11 muuta joukkuetta. Viime kaudelta tuttujen seurojen lisäksi sarjaan nousivat Puijo Wolleyn ja Nurmon Jymyn akatemiajoukkueet. Ennakkoasetelmia on vaikea arvioida, mutta sarjasta voi olettaa erittäin tasaista eikä mukana ole ainuttakaan ”pisteautomaattia”.


Juju aloitti valmistautumisen uuteen kauteen jo toukokuussa.


”Treenien pääpaino ollut vahvasti lajiharjoituksissa perusteknisessä tekemisessä ja uuden joukkueen yhteistoiminnan hiomisessa. Fysiikkaharjoittelussa Juuli Piiroinen on tehnyt tyttöjen kanssa erinomaista työtä ja toivomme tämän osaltaan myös suojaavan pelaajia loukkaantumisilta. Pääpaino lajitreeneissä on siirtynyt hiljalleen kohti kuusikkopelaamista. Kesän ja alkusyksyn treenit ovat sujuneet kohtalaisen hyvin, toki ihan kaikki ei vieläkään

ole paikkakunnalla” kertoo päävalmentaja Sutinen kuluneesta kesästä.


”Joukkue uudistui viime kauden jälkeen aika reippaalla kädellä, niin jännä nähdä miten pelit lähtevät sujumaan. Hyvällä pöhinällä on treeneissä tehty hommia” komppaa yleispelaajana ja apuvalmentajana toimiva Hämäläinen.


Liigakarsintoihin päättyneen viime kauden jälkeen Juju lähtee tavoitteenaan pudotuspelipaikka. Muutokset pelaajistossakaan eivät ole harjoittelua häirinneet.


”Uuden joukkueen hitsautuminen on hyvin käynnissä ja porukka vaikuttaa todella hyvähenkiseltä, yhteen hiileen puhaltavalta jengiltä. Omat odotukset ovat jatkaa hyvää pelaajakehitystyötä ja taistella voitoista jokaisessa pelissä tasavahvasti” avaa Sutinen kauden tavoitteita.


Sutinen lähettää vielä terveiset kannattajille: ”Toivottavasti nähdään Urkkatalolla ja pääsette mukaan meidän matkaamme kohti päämäärää!”


165 views

Comments


bottom of page