top of page

Tuttu päävalmentaja jatkaa Jujun valmennuksessa
Joen Juju ja päävalmentaja Anders Sutinen ovat solmineet edustusjoukkueen valmennuksesta kaksivuotisen jatkosopimuksen.

"Olen erittäin iloinen, että jatkamme yhteistyötämme. Ensimmäinen kausi on ollut haasteita täynnä, mutta tiimi on erittäin hyvä henkinen ja siinä on paljon potentiaalia. Potentiaalin ulosmittaaminen kuitenkin vie aikaa ja kaksivuotinen jatko on erinomainen asia myös tältä kannalta, sanoo Anders Sutinen."

Haluan työskennellä liigakynnyksellä olevien tai sitä lähestyvien pelaajien kanssa, ja Joen Juju on hyvin organisoitu seura. Yritämme yhdessä nostaa joukkueen suoritustasoa tulevaisuudessa. Iso kiitos tuesta seuralle ja kannattajille, toteaa Sutinen.


Seuraavan kauden joukkueen kasaaminen on hiljalleen aloitettu ja nykyrungosta todennäköisesti nähdään useita pelaajia Jujun paidassa myös tulevaisuudessa. Sopimuksista tiedotetaan sitten keväämmällä, Sutinen kertoo. 


Joen Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen kertoo, että seura halusi Andersin jatkavan päävalmentajana ja siksi seura halusi solmia hänen kanssaan kaksivuotisen sopimuksen.

Kauden aikainen valmennus ja joukkueen yhteishenki on ollut hyvää ja osoittanut hyvää kehittymistä. Yhteistyö seurankin kanssa on toiminut hyvin, sanoo Turtiainen.

Valmennus on ollut terveellä, kehittävällä pohjalla ja pelaajat ovat kehittyneet kauden aikana hyvin. Juuri tätä olemme tavoitelleet, toteaa Turtiainen. Lisätietoja


Anders Sutinen, Jujun päävalmentaja, puh: 0504124636, andde78@hotmail.com 

Matti Turtiainen, Jujun puheenjohtaja, puh: 0505277015, matti.turtiainen@uef.fi

Lentopalloseura Joen Juju


Jujun valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on junnujoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajat toimivat niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa. Seurassa on myös naisten 3-sarjajoukkue sekä perhevuoro taustajoukoille. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla. www.joenjuju.com 


292 views

Comments


bottom of page