top of page

Tule mukaan vapaaehtoiseksi Joensuun Power Cupiin 6.-9.6.2024!Joensuun Power Cupin järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Joen Juju on paikallisena lentopalloseurana päävastuussa tapahtuman järjestämisestä yhdessä Lentopalloliiton ja Joensuun kaupungin kanssa. Tapahtumaa tehdään hyvässä yhteistyössä mm. monien yhteistyökumppanien, Pohjois-Karjalan urheiluseurojen, järjestöjen sekä vapaaehtoisten kanssa. Power Cup on sekä Jujun että monen Pohjois-Karjalan urheiluseuran isoin varainkeruutapahtuma vuosiin. Seurana toivomme aktiivista osallistumista vapaaehtoistyöhön, jotta lentopallon sekä muiden urheilulajien harrastaminen on mahdollista mahdollisimman monelle lapselle, nuorelle ja aikuiselle Joensuussa sekä lähialueilla jatkosssakin.


Mikä on Power Cup?


Lentopallon Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten nelipäiväinen lentopallotapahtuma. Tapahtuma kerää yhteen kaikki lajin harrastajat, uudet innokkaat kokeilijat, juniorivalmentajat, huoltajat, perheet, talkooväen ja paikkakuntalaiset.

Tapahtuman ainutlaatuinen ottelujärjestelmä takaa kaikille pelejä torstaista sunnuntaihin, lähes kaikki ottelut pelataan ulkona. Otteluita kertyy neljän päivän aikana yhteensä jopa yli 4700.


Milloin ja missä?


Turnaus järjestetään tänä vuonna Joensuussa 6.-9. kesäkuuta 2024. Osa pitkämatkalaisista saapuu majoituskouluille jo päivää ennen eli keskiviikkona 5. kesäkuuta. Majoituskoulut ovat pääosin pelialueiden lähistöllä. Mehtimäki tapahtumapaikkana on mitä parhain. Joensuu-areena tapahtuman keskiössä, kaikki pelikentät ääressä ja sijainti aivan Joensuun keskustan läheisyydessä luo paljon mahdollisuuksia myös pelien ulkopuolelle. 


Vapaaehtoishaku on käynnissä


Vapaaehtoishaku on jo käynnissä ja voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtuman verkkosivuilla www.powercup.fi/vapaaehtoiseksi. Power Cup on kerännyt 7500-8500 pelaajaa vuosittain ja kokonaiskävijämäärä on noussut jopa yli 10 000, kun mukaan lasketaan vierailijat, katsojat ja talkooväki. Talkoolaisia siis tarvitaan!

Jo yhdenkin työvuoron tekeminen auttaa tapahtuman onnistumisessa!

Apua tarvitaan eri työtehtäviin, tapahtuman aikana ja ennen ja jälkeen tapahtuman. Jo yhdenkin työvuoron tekemisestä on paljon apua tapahtuman kokonaisjärjestelyissä. Toivomme, että joensuulaiset ja lähiympäristön asukkaat tulisivat yhdessä rakentamaan yhdessä meidän kanssamme tämän vuoden kohokohtaa tuhansille lentopallojunioreille!

Talkoolaiseksi voi ilmoittautua kätevästi nettisivuilla: www.powercup.fi/vapaaehtoiseksi.

Sivulla näkyy mitä eri tehtäviä tapahtumassa on tarjolla. Sivulle pitää täyttää henkilötiedot, kysytään muun muassa omasta osaamisesta sekä siitä mitä tehtäviä haluaisi tapahtumassa tehdä.


Talkoolaisille ruokaa, kahvia ja kisapaita

Sen lisäksi, että olet mahdollistamassa tuhansien lasten ja nuorten onnistuneen tapahtuman, niin talkoolaisille on tarjolla ruokaa, kahvia & teetä ja kaikki talkoolaiset saavat muistoksi kisapaidan. Tapahtuma on ainutlaatuinen elämys myös talkoisiin osallistuneille.


Vapaaehtoisinfot

Järjestämme vapaaehtoisinfoja Jujun junioreiden vanhemmille sekä avoimia Teams-infoja pitkin huhtikuussa. Tiedotamme infotilaisuuksista Jujun somekanavilla ja verkkosivuilla!

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

 

Lisätietoa:


Tapahtumat nettisivut: https://www.powercup.fi/ 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: www.powercup.fi/vapaaehtoiseksi


Kysymyksiin vapaaehtoistyöstä vastaa Joen Jujun osalta:

Kimmo Räsänen, vapaaehtoisvastaava vapaaehtoiset@powercup.fi Puh: 040 6703 494

コメント


bottom of page