top of page

Timanttista keskittymistä – Juju B1 turnausvoittoon F-poolin turnauksessa

Tälläkin kertaa koko joukkue oli mukana turnauksessa ja saimme vihdoin myös Dianan mukaan huoltajaksi ja kannustusjoukkoihin penkille avuksi, kun oli Jujun B2:n vuoro järjestää kotiturnaus. 😊Päätin kirjoittaa tiiviin turnausraportin - kaksi peliä (Juju B2 ja Iisalmen Visa), kuusi voitettua erää ja eräpistelukemat 150-73 kertookoon sen, että onnistuimme F-poolin turnauksessa Joensuussa pelin jokaisella osa-alueella. Jokainen ylitti itsensä turnauksen peleissä omassa roolissaan. Harjoittelimme myös rohkeasti eri hyökkäyskuvioita ja nopeutimme passitempoa lisää pallojen noustessa hyvin passareille.

Aamulla turnauksessa kerroimme myös, että tavoitteena oli jakaa peliaikaa myös tasaisesti ja se onnistui hienosti. Ainoastaan Alinan kohdalla emme halunneet ottaa riskiä toipumisessa. Niinpä säästelimme Allun torjuntavoimaa ja hyökkäystä tuleviin turnauskoitoksiin ja Allu kävi kentällä vähemmän kuin muut keskarit. 😊

Parempi valmistautuminen turnaukseen!

Viimeiset kolme viikkoa on treenattu paremmin, vaadittu valmentajien toimesta joka suoritukseen keskittymistä harkoissa tiukemmin sekä painotettu tytöille myös heidän omaa vastuuta omasta kehittymisestään ja harjoituksen onnistumisesta. Hyvä keskittyminen niin fysiikka- kuin pallotreeneissä tuo mukanaan kehittymistä pelaamisessa. Kiitos tytöt – jatketaan samaan malliin tulevilla viikoilla!

Meitä sparraa myös muutama A-ikäinen maanantain ja tiistain harkoissa ja olemme saaneet sitä myötä lisää kovuutta ja vaatimustasoa treeneihin. Kiitos siis myös meidän sparraajille, ootte huippuja! 😊 Peliviikon torstain harkkavuorolla Lilllien kanssa näkyi myös keskittyminen paremmin. Pelasimme todella tasaisia 10 pisteen eriä Lillejä vastaan, vaikka välillä vaihtelimme pelirooleja lennosta, ilman ennakkoharjoittelua.

Moona, Netta, Iisa ja Vanessa kävivät A1- ja A2-joukkueiden treeneissä ja turnauksessa myös kolmen viikon aikana. Moona sai pikahälytyksen passaamaan kesken A1-kotiturnauksen ja suoriutui valmentajan Jannen mukaan hienosti. Jujun A1-joukkue nousi upeasti SM-sarjan B-pooliin! Lisäksi Moona korkkasi ensimmäisen farmijoukkueen pelin naisten ylemmässä 2-sarjassa. Vanessa kävi A2-joukkueen mukana Pohjanmaalla ja sai hyvää pelikokemusta sieltä. Toki joukkueessa olikin jo monta tuttua eri pelivuosilta. Hienoa, kun joukkueemme tytöt saavat näitä mahdollisuuksia hyvään treeniin ja koviin peleihin myös muissa joukkueissa!


Seuraava E-poolin turnaus on 12.12

Tällä hetkellä näyttää siltä, että pelaamme seuraavaksi E-poolin turnauksen Iisalmen Visaa, Pieksämäen Tsemppiä ja Haminan Arsia vastaan 12. joulukuuta. Odotellaan kuitenkin lopullista poolijakoa, mikä vahvistunee tulevalla viikolla. Toivottavasti saamme tulevassa poolissa tasaisia ja kovia pelejä!

Terveys edellä seuraavat viikot

Joensuun alue on siirtynyt koronatilanteessa kiihtymisvaiheeseen. Meihin se vaikuttaa ainakin niin, että siirrämme yleiset fysiikkatreenivuorot Areenalla ja urkkatalolla kotitreeneiksi vähintään tulevalle viikolle. Seurataan tilannetta tarkasti päivittäin ja katsomme Pamin kanssa miten pallotreenejä pidetään. Myös kaupungin linjauksen mukaisesti yhteisvuoro aikuisten kanssa ei toteudu ainakaan tulevalla viikolla, koska kaupunki linjasi aikuisjoukkueille treenitauon viikoksi. Lisätietoa voit lukea kaupungin tiedotteesta.

Pestään siis käsiä edelleen hyvin, huolehditaan turvavälit ja tullaan treeneihin vain terveenä!

Johanna, B1-joukkueen päävalmentaja

189 views

Comentarios


bottom of page