top of page

Terveystalo ja Joen Juju ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Terveystalo toimii jatkossa Joen Jujun pääyhteistyökumppanina sekä palveluntuottajana terveydenhoitoalalla. Yhteistyösopimus on kolmivuotinen.

Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluita yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. Joen Jujun pelaajille Terveystalo tarjoaa jatkossa helppokäyttöisen hoitopolun mikäli lääkärikäynnille tai muille terveyspalveluille tulee tarvetta.


– Olemme äärettömän iloisia merkittävästä yhteistyösopimuksesta Terveystalon kanssa. Terveystalo on Suomen suurin toimija omalla kentällään, joka tulee tarjoamaan erinomaiset palvelut niin junioreille kuin aikuispelaajillemme tapaturman sattuessa: kertoo kumppanuuksista vastaava Kimmo Räsänen


Terveystalo yrityksenä

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Yrityksen visiona on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia. Terveystalo tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluita yritys – ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.

Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 360 toimipaikkaa eri puolilla Suomea.


37 views

Commentaires


bottom of page