top of page

Suomen suurin yksityinen fysioterapia yritys Fysios ja Joen Juju yhteistyöhön


Fysios Torikadun ja Joen Jujun tavoitteena on luoda uusi toimintamalli urheilijoiden vammojen ennalta ehkäisyyn ja henkilökohtaisten ominaisuuksien kehittämiseen. Lentopalloilijan toistuva fyysinen harjoittelu lisää riskiä liialliselle rasitukselle ja vammojen syntymiselle. Uudessa toimintamallissa keskitytään vammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen lajin vaatimukset huomioiden.

Valmennuksen tukena vammojen ennaltaehkäisyssä käytetään videomateriaalia, jossa neuvotaan urheilijoille lihastasapaino- ja liikehallintaharjoituksia. Lisäksi urheilijoille tehdään lihastasapaino- ja liikehallintakartoituksia, joiden perusteella laaditaan yksilöllisiä harjoitteita ilmenneisiin epäkohtiin. Yksilöllisen palautteen ja ohjauksen avulla pyritään kehittämään urheilijan ominaisuuksia, joiden avulla urheilija pystyy tekemään tehokkaammin lajinomaisia harjoitteita ja saamaan sitä kautta maksimaalisemman suorituskyvyn.

Fysios Torikadun tarjoamat fysioterapiapalvelut ovat kaikkien Jujun urheilijoiden saatavissa. Seuran jäsenet saavat alennusta Fysioksen fysioterapia palveluista.

55 views

コメント


bottom of page