top of page

Sini Kesänen palaa takaisin Jujuun

Updated: Sep 14, 2020


Yleispelaaja, Sini Kesänen, palaa Joen Jujun edustusjoukkueeseen. Sini pelasi kauden 2019-2020 naisten 1-sarjaa TUTO Lentiksen joukkueessa.”Tuntuu kuin kotiin palaisi ja olen kyllä paluusta todella innoissani. Joensuussa on kaikki lähellä ja se on kaupunkina mahtava paikka urheilla,” Kesänen toteaa. Viime kausi Turussa ei vastannut lentopallollisesti omia odotuksia, vaikka uutta tulikin opittua. Olen kuitenkin ottanut pelaajana suurimmat kehitysaskeleet Joensuussa viime vuosina ja odotan itseltäni sekä joukkueelta ensi kaudella taas lisää kehitystä.


”Edustusjoukkueen valmentajan, Tompan, valmennus on tuttua Joensuun Urheiluakatemian vuosilta ja odotan innolla uusien asioiden oppimista”, Sini kertoo. Juju on seurana muutenkin ihan huippu etenkin junioritoiminnan myötä, olen itsekin jonkun verran kiertänyt junnujen treenejä aiemmin Jujussa ja pitänyt esim. pallokerhoa. Onkin mukava päästä taas seuraamaan junioritoimintaa ihan vierestä.

Sinin tavoitteena kehittyä niin paljon kuin mahdollista sekä taidollisesti, älyllisesti sekä fyysisesti. Pidemmällä tähtäimellä tahdon toki päästä niin pitkälle kuin rahkeet riittäävät. Minulla ei ole kuitenkaan ole kiire mihinkään ja haluan rauhassa nyt kehittää itseäni niin paljon kuin mahdollista. On aivan mahtavaa päästä pukemaan taas sinistä päälle ja saavuttamaan uusia haasteita Joensuussa!

Mieluisa paluumuuttaja ja hieno roolimalli junioreille

Joen Juju neuvottelee parhaillaan tulevasta 1-sarjakaudesta tämän kauden pelaajien kanssa. Joukkueen päävalmentajan Thomas Heiskasen mukaan, Sini on erittäin mieluisa paluumuuttaja Jujulle. Sini jäi viime kaudella vähälle peliajalle Turussa osaksi johtuen joukkueen pelitavasta. ”Häneltä löytyy varmasti pelinälkää ensi kaudelle ja uskon että Sinin on helppoa tulla takaisin tuttuun seuraan”, Heiskanen toteaa. Pelaajana Sini on myös erinomainen roolimalli junioreille ja katsomossa löytyy tulevallakin kaudella monta innokasta ja tuttua Jujun junioria kannustamassa.

Heiskanen kertoo myös, että Jujuun on kiinnostusta ja yhteydenottoja on tullut myös muilta paikkakunnilta. Jujussa tehtävä valmennustyö, niin edustusjoukkueen kuin junioreiden osalta, luo kiinnostusta seuraan.

Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

479 views

Comments


bottom of page