top of page

Power Cup 2024 Joensuussa- kisainfo ja ilmoittautumisohjeet Jujulaisille

Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Lähes kaikki pelit pelataan ulkona (paitsi F-junnujen pelit) ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.Joen Juju järjestää Power Cupin Joensuussa

Tämänvuotinen Power Cup pelataan Joensuussa 6.-9.6.2024 ja Joen Juju järjestää tapahtuman. Jujun pelaajat ja joukkueet ilmoittautuvat myös pelaamaan!


Kaikki pelit pelataan ulkona säässä kuin säässä (poislukien F-junnujen pelit Areenassa). Majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla tai Jujun pelaajille vaihtoehtoisesti myös kotona. Juju ei järjestetä yhteiskuljetuksia kotiturnauksessa. Kisapassi on samanhintainen majoituksesta riippumatta. Pelaajat lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle (tai kotiin) palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen ja aamu- ja iltapalat majoituskoululle.

Ilmoittautuminen ja hinnat tapahtumaan - 1. ilmoittautumiserä


Vanhemmat ilmoittavat joukkueenjohtajalle seuraavat tiedot viimeistään 16.2.2024:

pelaajan nimi, syntymäaika, mahdollinen erityisruokavalio, majoitus (koululla vai kotona) ja Power Cup paidan koko (löydät tietoa tämän sivun lopusta kisapaidan koosta. Jojo kerää samat tiedot myös valmentajalta ja joukkueen huoltajalta. Jojo ilmoittaa koko joukkueen Power Cupin sivuilla, kohdasssa ilmoittaudu. Jojot saavat ilmoittautumiseen tarvittavan seurakoodin Johanna Tanniselta.

Kisapassin hinta (ilmoittautuminen viimeistään 16.2.2024): E-B-juniorit 180 € (to-su) F- ja A-juniorit viikonloppupassi 165 € (pe-su). Seura kustantaan yhden valmentajan ja huoltajan (tai vaihtoehtoisesti kaksi valmentajaa) per joukkue kyseisen joukkueen kausimaksuista. Huom! F-juniorit voivat valita myös kisapasssin to-su ja joukkue pelaisi harjoituspelejä to-pe. Tämä on sovittava ensimmäisenä F-junioreiden valmentajien kanssa, kummin joukkue haluaa tehdä.

Laskutus:

Seura laskuttaa kisapassin hinnan pelaajalta ja laskun eräpäivä/lasku on maksettava viimeistään 1.3.2024.

Ilmoittautuminen myöhemmin - kisapassin hinta nousee

Jos pelaaja ilmoittautuu myöhemmin, niin kisapassin hinta nousee. Kisapassin hinnat nousevat kevään aikana. Hinnat löytyvät täältä.

Lisätietoa Power Cupista ja seuran ilmoittautumisen yhteyshenkilö


Lisätietoa Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta saa täältä: https://www.powercup.fi/. Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana.


Lataa myös puhelimeesi munLentis -sovellus, niin löydät kaikki Power Cupin tapahtumat, otteluohjelmat yms. oleelliset tiedot!


Jujun Power Cup ilmoittautumisiin yhteyshenkilönä toimii tänä vuonna Johanna Tanninen, jossutanninen@gmail.com, puh: 0440386117,

Talkooinfo tulossa


Power Cup on Jujun seuraavien vuosien isoin talkooponnistus ja varainkeruutapahtuma. Teemme talkooinfon pian seuran sivuille ja pidämme vanhemmille talkooinfon maaliskuun aikana. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan talkoisiin! Voit jo ilmoittautua talkoisiin täällä: https://www.powercup.fi/vapaaehtoiseksi/!

bottom of page