top of page

Power Cup 2023 Imatralla- ilmoittautuminen ja infoa tapahtumasta

Junnujen kauden odotetuimman tapahtuman, Power Cupin, ilmoittautuinen on auki! Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.Tämänvuotinen Power Cup pelataan Imatralla 8.-11.6.2023. Jujulaiset lähtevät matkaan torstai aamusta 8.6.2023. Tarkempi lähtöpaikka ja aika ilmoitetaan kevään aikana. Joukkueiden pelipäivät ovat torstaista sunnuntaihin. Huom! N22-, A-nuorten ja F-ikäisten sarjat pelataan lauantaista sunnuntaihin tänä vuonna.


Kaikki pelit pelataan ulkona säässä kuin säässä ja majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla. Pelaajat lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen ja aamu- ja iltapalat majoituskoululle.


Hinnat (ensimmäinen ilmoittautumisjakso 15.2.2023):

  • Power Cup -passi 180 € (15.2.2023 mennessä joukkueenjohtajille ilmoittautuneet E-, D-, C-, B-juniorit).

  • Viikonloppupassi 165€ (F & A -Juniorit, 15.2.2023 mennessä joukkueenjohtajille ilmoittautuneet.)

Power Cupin sivuilta löytyy tietoa mitä kaikkea kisapassin hintaan sisältyy mm. ruuat, majoitus jne sekä Power Cup paidan mitat. Jokaisen joukkueen vuosibudjetissa huomioidaan mukaan Power Cupin joukkuemaksu, yksi valmentaja ja yksi huoltaja per joukkue. Lisähuoltajia voi toki lähteä mukaan omakustanteisesti.


Bussikuljetus


Jos joukkueita osallistuu turnaukseen useita, Juju järjestää seuran toimesta bussikuljetuksen (tai mahdollisesti yhteiskuljetuksen muiden seurojen kanssa). Tämä selviää ilmoittautumisajanjakson aikana. Bussimaksun arvio 70 € (tämä tarkentuu keväällä ja laskutetaan lähtijöiltä huhti-toukokuun vaihteessa).


Ilmoittautuminen 1. ilmoittaumiserään joukkueenjohtajalle viimeistään 15.2.2023


Jujulaiset ilmoittautuvat joukkueenjohtajalle viestillä viimeistään 15.2.2023, ilmoittautuminen on sitova. Jojot hoitavat joukkueen, valmentajan ja huoltajan ilmoittautumisen Power Cupin sivujen kautta. Jojot voivat kysyä Johannalta tarkempia ohjeita.


Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös jojolle:


  • mahdollinen erityisruokavalio

  • Power Cup paidan koko ja

  • tarvitseeko pelaaja bussikuljetusta.


- Huoltajilta ja valmentajilta tarvitaan myös syntymäaika (pelaajien syntämäaikatiedot MyClubissa).

Seura laskuttaa ilmoittautuneita ja laskun eräpäivä on 28.2.2023.


Lisätietoa tapahtumasta


Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana. Teemme seuran sivuille myös turnausohjeistuksen keväällä.


Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä myös seuran viestintävastaavalta Johanna Tanniselta. Yhteystiedot: jossutanninen@gmail.com tai 0440 386117. Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta löytyy lisätietoa Power Cupin nettisivuilta: https://www.powercup.fi/

bottom of page