top of page

Power Cup 2023 Imatralla- infoa tapahtumasta

Junnujen kauden odotetuin tapahtuma, Power Cup on jo lähellä! Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.


Power Cup Imatralla ja lähtöaikataulu 8.6


Tämänvuotinen Power Cup pelataan Imatralla 8.-11.6.2023, joten vanhemmilla on myös lyhyt matka katsomaan pelejä.


Jujulaiset (D- ja C-tytöt valmentajineen ja huoltajineen sekä F-junnujen valmentajat) lähtevät matkaan torstaina 8.6.2023 klo: 8.00 Joensuun Urheilutalolta (Siltakadun puoli). Kuljetuksen hinta on 75 € per pelaaja. C-ja D-joukkueiden pelipäivät ovat torstaista sunnuntaihin.

Huom! F-ikäisten sarjat pelataan lauantaista sunnuntaihin tänä vuonna. F-juniorit ovat järjestäneet kyyditykset vanhempien toimesta ja osa lähtee matkaan perjantaina 9.6 tai lauantaina 10.6 ja kyydit majoituskoululta sovitaan tarvittaessa F-junnujen WhatsApp-ryhmässä.


Majoituskoulu ja ruokailut


Jujun majoituskoulu on Mansikkalan koulu, Mansikkalan Koulu, Koulukatu 2, 55120 Imatra. Kaikki pelit pelataan ulkona säässä kuin säässä ja majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla. Pelaajat lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen ja aamu- ja iltapalat majoituskoululle.

Power Cupin sivuilta löytyy tietoa mitä kaikkea kisapassin hintaan sisältyy mm. ruuat, majoitus jne sekä Power Cup paita.


Muutamia pelisääntöjä


Menomatkalla kuljetuksessa ei saa syödä karkkia, jäätelöä eikä mitään muutakaan makeaa, jotta matkapahoinvointi ei yllättäisi. Pidämme karkkipäivän vasta discoiltana eli urheilijan ruokavalion mukaan mennään tässäkin tapahtumassa.


Jokainen juniori osaa käyttäytymissäännöt ja niitä noudatetaan myös Powerissa. (Valmentajilla on velvollisuus ohjata ja valvoa jokaista junioria, olipa hän sitten omasta joukkueesta tai jostakin muusta ikäryhmästä). Tyttöjen mukana kulkee koko ajan heidän valmentajansa ja huoltajat, tytöt liikkuvat Powerissa pääsääntöisesti joukkueena.


Pidättehän huolen siitä, että tyttärenne valmentajalla on sekä teidän että tyttärenne yhteystiedot ja otattehan itse ylös tyttärenne valmentajan yhteystiedot.


Kisavarustus:


 • Yöpymisvarusteet oma patja/alusta nukkumista varten (max.80cm leveä)

 • makuupussi tai peitto ja lakana

 • yöasu

 • Urheiluvarusteet verryttelypuku tai vastaava asu (esim. tuulipuku)

 • pelikengät (lenkkarit tai esim. omat sisäpelikengät) tai kahdet mieluiten sateisia kelejä varten. Uusia pelikenkiä ei kannata mukaan ottaa.

 • peliasu: shortsit ja t-paita – kylmemmällä kelillä pitkähihaista ja pitkälahkeista (pitää ottaa useammat!)

 • sukkia useat kappaleet

 • sadevarustus (voi olla, että koko turnauksen ajan sataa ja pelit myös pelataan sadevaatteet päällä, joten veden pitävä vaatetus sekä lämpimät vaihtovaatteet tarvitaan!)

 • juomapullo

 • polvisuojat (on hyvä olla mukana, uskaltaa rohkeammin ottaa kontaktia maan kanssa)

 • hattu tai huivi (välttämätön!!!)

 • oma pilli tuomarointia varten (myös kisatorilla yleensä myynnissä)

 • käsidesiä (jos haluaa)

Muut varusteet

 • peseytymisvälineet: saippua, hammasharja, pyyheliina ja muut henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet

 • mahdolliset lääkkeet

 • uimapuku, mikäli aikaa on, niin ehkä voi käydä uimassa

 • reppu tai kassi nimellä varustettuna (välttämätön! otetaan kentän laidalle mukaan)

 • aurinkorasva ja suojakertoimella varustettu huulirasva,

 • aurinkolasit

 • viileällä kelillä kynsikkäät tai sormikkaat 2 kpl, jotta toiset on kuivat (käy muutkin hanskat)

 • Muovipussi suojaamaan vaatteita mahdolliselta sateelta

 • Powerista voi ostaa oheistuotteita, joten niihin voi varata rahaa mukaan, mikäli haluaa hankkia jotain.

Raha-asiat:


Pelikentille ostettaviin välipaloihin mm. hedelmät, välipalakeksit yms. pitää varata taskurahaa ja tytöt käyvät ostamassa eväitä kaupasta iltaisin valmentajien/huoltajien kanssa itse.


Lisäksi syömme paluumatkalla lämpimän ruuan omakustanteisesti tarvittaessa, yleensä junioreilla on kova nälkä turnauksen jälkeen.


Muut ruokailut ( aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset) kuuluvat kisapassiin. Mukaan voi siis varata jonkin verran taskurahaa. Powerissa on paljon myös urheiluvaatteita, Power Cup vaatteita ja tavaroita yms. pientä jos haluaa niitä ostaa muistoksi.


Varustus kaikkin keleihin sopivaksi Kaikki pelit pelataan ulkona, joten vaatetusta varattaessa on otettava huomioon, että vettä (tai lunta) saattaa sataa koko turnauksen ajan. Tai niin kuin kokemus osoittaa, niin rakeitakin on tullut taivaan täydeltä. Pelit pelataan sateesta huolimatta, joten toivomme, että varaudutte pahimmankin varalle. Koulujen luokkatiloissa ei ole kovinkaan helppo saada varusteita kuivaksi ja siksi tarvitaan useita vaatekappaleita. Toivotaan kuitenkin, että ihan turhaan kannetaan sadevarusteita mukana. Toivotaan, että aurinko paistaa ja on lämmintä!


Lisätietoa tapahtumasta


Lisätietoa Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta saa täältä: https://www.powercup.fi/. Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana.


Lataa myös puhelimeesi munLentis -sovellus, niin löydät kaikki Power Cupin tapahtumat, otteluohjelmat yms. oleelliset tiedot!


Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana omissa WhatsApp -ryhmissä.


Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä myös seuran viestintävastaavalta Johanna Tanniselta. Yhteystiedot: jossutanninen@gmail.com tai 0440 386117.

Comentarios


bottom of page