top of page

Power Cup 2022 kisainfo Jujulaisille

Updated: May 31, 2022

Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.


Tämänvuotinen Power Cup pelataan Kauhavalla 9.-12.6.2022. Jujulaiset lähtevät matkaan kuitenkin jo keskiviikkona aamupäivällä 8.6.2022.


Kaikki pelit pelataan ulkona säässä kuin säässä ja majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla. Pelaajat lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen ja aamu- ja iltapalat majoituskoululle.

Bussikuljetus

Juju järjestää seuran toimesta bussikuljetuksen .Bussimaksun hinta 70 € per pelaaja ja laskut tulevat toukokuun lopussa/kesäkuun alussa Lähtöaikataulu ke 8.6. kello 10.45 Joensuun Urheilutalo, Koskikatu 12.


Jujun majoituskoulu on Kortesjärven yhtenäiskoulu (täysin uusi koulurakennus!),

Osoite: Jääkärintie 85, 62420 Kortesjärvi. Majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla.


Ruokailu menomatkalla: Olemme varanneet kaikille seisovan pöydän (ei poikkeuksia, koska meitä on iso ryhmä ja paikassa on useita ruokailijoita), matka-aika sinne on reilut kolme ja puoli tuntia eli kannattaa huolehtia hyvät eväät bussiin ja syödä kotona runsas aamupala ja/tai varhainen lounas.


Jojot (tai valmentajat) keräävät ruokailun tasarahan bussissa ja maksavat kassalle kerralla ruuan per joukkue. Hinnat: Noutopöytä aikuinen ja yli 13-vuotiaat: 10.50 €

Lapset 8-12v: 7,00 € Lapset 3-7v: 5,30 €


Paluumatkan ruokailupaikka on sama ja varaamme samoin myös ruuan seisovasta pöydästä (ei poikkeuksia, koska meitä on iso ryhmä ja paikassa on useita ruokailijoita). Hinnat: Noutopöytä aikuinen ja yli 13-vuotiaat: 12.50 €

Lapset 8-12v: 7,00 € Lapset 3-7v: 5,30 € Tytöt lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Säästä riippumatta koko päivä vietetään kentillä, joten nimellä varustettu reppu ja riittävä vaatetus on jokaisen kannettava mukanaan koko päivän. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen.


Muutamia pelisääntöjä: Menomatkalla linja-autossa ei saa syödä karkkia, jäätelöä eikä mitään muutakaan makeaa, jotta matkapahoinvointi ei yllättäisi. Pidämme karkkipäivän vasta huvi-puistoiltana eli urheilijan ruokavalion mukaan mennään tässäkin tapahtumassa.


Jokainen juniori osaa käyttäytymissäännöt ja niitä noudatetaan myös Powerissa. (Valmentajilla on velvollisuus ohjata ja valvoa jokaista junioria, olipa hän sitten omasta joukkueesta tai jostakin muusta ikäryhmästä). D-tyttöjen mukana kulkee koko ajan heidän valmentajansa ja huoltajat, tytöt liikkuvat Powerissa pääsääntöisesti joukkueena.


Pidättehän huolen siitä, että tyttärenne valmentajalla on sekä teidän että tyttärenne yhteystiedot ja otattehan itse ylös tyttärenne valmentajan yhteystiedot.


Kisavarustus:

 • Yöpymisvarusteet oma patja/alusta nukkumista varten (max.80cm leveä)

 • makuupussi tai peitto ja lakana

 • yöasu

 • Urheiluvarusteet verryttelypuku tai vastaava asu (esim. tuulipuku)

 • pelikengät (lenkkarit tai esim. omat sisäpelikengät) tai kahdet mieluiten sateisia kelejä varten

 • peliasu: shortsit ja t-paita – kylmemmällä kelillä pitkähihaista ja pitkälahkeista (pitää ottaa useammat!)

 • sukkia useat kappaleet

 • sadevarustus (voi olla, että koko turnauksen ajan sataa ja pelit myös pelataan sadevaatteet päällä, joten veden pitävä vaatetus sekä lämpimät vaihtovaatteet tarvitaan!)

 • juomapullo

 • polvisuojat (on hyvä olla mukana, uskaltaa rohkeammin ottaa kontaktia maan kanssa)

 • hattu tai huivi (välttämätön!!!)

 • oma pilli tuomarointia varten (myös kisatorilla yleensä myynnissä)

 • käsidesiä

Muut varusteet

 • peseytymisvälineet: saippua, hammasharja, pyyheliina ja muut henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet

 • mahdolliset lääkkeet

 • uimapuku, mikäli aikaa on, niin ehkä voi käydä uimassa

 • reppu tai kassi nimellä varustettuna (välttämätön! otetaan kentän laidalle mukaan)

 • aurinkorasva ja suojakertoimella varustettu huulirasva,

 • aurinkolasit

 • viileällä kelillä kynsikkäät tai sormikkaat 2 kpl, jotta toiset on kuivat (käy muutkin hanskat)

 • Muovipussi suojaamaan vaatteita mahdolliselta sateelta

 • Powerista voi ostaa oheistuotteita, joten niihin voi varata rahaa mukaan, mikäli haluaa hankkia jotain.


Raha-asiat:

Pelikentille ostettaviin välipaloihin mm. hedelmät, välipalakeksit yms. pitää varata taskurahaa ja tytöt käyvät ostamassa eväitä kaupasta iltaisin valmentajien/huoltajien kanssa itse.

Lisäksi syömme meno- ja paluumatkalla lämpimän ruuan omakustanteisesti.

Muut ruokailut (iltapala ke 8.6, aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset) kuuluvat kisapassiin. Mukaan voi siis varata jonkin verran taskurahaa. Powerissa on paljon myös urheiluvaatteita, Power Cup vaatteita ja tavaroita yms. pientä jos haluaa niitä ostaa muistoksi.


Varustus kaikkin keleihin sopivaksi Kaikki pelit pelataan ulkona, joten vaatetusta varattaessa on otettava huomioon, että vettä (tai lunta) saattaa sataa koko turnauksen ajan. Tai niin kuin kokemus osoittaa, niin rakeitakin on tullut taivaan täydeltä. Pelit pelataan sateesta huolimatta, joten toivomme, että varaudutte pahimmankin varalle. Koulujen luokkatiloissa ei ole kovinkaan helppo saada varusteita kuivaksi ja siksi tarvitaan useita vaatekappaleita. Toivotaan kuitenkin, että ihan turhaan kannetaan sadevarusteita mukana. Toivotaan, että aurinko paistaa ja on lämmintä!


Lisätietoa Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta saa täältä: https://www.powercup.fi/. Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana.


Lataa myös puhelimeesi munLentis -sovellus, niin löydät kaikki Power Cupin tapahtumat, otteluohjelmat yms. oleelliset tiedot!


Jujun Power Cup -vastaava toimii tänä vuonna Johanna Tanninen, jossutanninen@gmail.com tai 0440 386117.Comments


bottom of page