top of page

Power Cup 2022 Kauhavalla- ilmoittautuminen ja infoa tapahtumasta

Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.


Tämänvuotinen Power Cup pelataan Kauhavalla 9.-12.6.2022. Jujulaiset lähtevät matkaan kuitenkin jo keskiviikkona aamupäivällä 8.6.2022. Tarkempi lähtöpaikka ja aika ilmoitetaan kevään aikana.

Kaikki pelit pelataan ulkona säässä kuin säässä ja majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla. Pelaajat lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen ja aamu- ja iltapalat majoituskoululle.

Hinnat:

- Power Cup -passi 205 € (15.3.2022 mennessä ilmoittautuneet, sis. Huvipuistorannekkeen).

- Perhepassi 195 € (15.3.2022 mennessä ilmoittautuneet,sis. Huvipuistorannekkeen). Huom! Perhepassi koskee niitä osallistujia, jos samasta perheestä osallistuu useita perheenjäseniä. - Lisäyö: 8.6-9.6.22 majoittuville 20 €

Power Cupin sivuilta löytyy tietoa mitä kaikkea kisapassin hintaan sisältyy eli mm. ruuat, majoitus jne. Joukkueen vuosibudjetissa huomioidaan mukaan Power Cupin joukkuemaksu, yksi valmentaja ja yksi huoltaja per joukkue. Lisähuoltajia voi toki lähteä mukaan omakustanteisesti.

Bussikuljetus

Jos joukkueita osallistuu turnaukseen useita, Juju järjestää seuran toimesta bussikuljetuksen (tai mahdollisesti yhteiskuljetuksen muiden seurojen kanssa). Tämä selviää ilmoittautumisajanjakson aikana. Bussimaksun arvio 70 € (tämä tarkentuu keväällä ja laskutetaan lähtijöiltä huhti-toukokuun vaihteessa).


Ilmoittautuminen 2. ilmoittaumiserään joukkueenjohtajalle viimeistään 15.3.2022

Jujulaiset ilmoittautuvat joukkueenjohtajalle viestillä viimeistään 15.3.2022, ilmoittautuminen on sitova. Jojot hoitavat joukkueen, valmentajan ja huoltajan ilmoittautumisen Power Cupin sivujen kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös jojolle:

- Mahdollinen erityisruokavalio ja

- Power Cup paidan koko.

Ilmoittautumislaskun eräpäivä on 25.3.220 Seuran talousvastaavat laskuttavat maksut pelaajilta (kisapassi, lisäyö) osallistujilta ja laskun eräpäivä tulee olemaan 25.3.2022.

Lisätietoa tapahtumasta

Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana. Teemme seuran sivuille myös turnausohjeistuksen keväällä.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä myös seuran viestintävastaavalta Johanna Tanniselta. Yhteystiedot: jossutanninen@gmail.com tai 0440 386117. Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta löytyy lisätietoa Power Cupin nettisivuilta: https://www.powercup.fi/

Comments


bottom of page