top of page

Power Cup 2020 ilmoittautuminen ja tietoa tapahtumasta


Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.

Tämänvuotinen Power Cup pelataan Salossa 4.-7.6.2020, Jujulaiset lähtevät matkaan kuitenkin jo keskiviikkona 3.6.2020. Tarkempi lähtöpaikka ja aika ilmoitetaan kevään aikana.


Majoittuminen tapahtuu koulujen luokkatilojen lattioilla. Tytöt lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Säästä riippumatta koko päivä vietetään kentillä, joten nimellä varustettu reppu ja riittävä vaatetus on jokaisen kannettava mukanaan koko päivän. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen.


Hinnat: Power Cup -passi 144 € (29.2.20 ilmoittautuneet). Perhepassi 134 € (29.2.20 ilmoittautuneet), koskee niitä osallistujia, jos samasta perheestä osallistuu muitakin.

Lisäyö: 3.6.-4.6. majoittuville 20 €

Bussimaksun arvio 70 € (tämä laskutetaan huhti-toukokuun vaihteessa)


Ilmoittautuminen 1. ilmoittaumiserään: Jujulaiset ilmoittautuvat osallistumaan joukkueenjohtajalle viimeistään 31.1.2020. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös erityisruokavalio ja Power Cup paidan koko. Joukkueenjohtajat laskuttavat maksut (kisapassi, lisäyö) osallistujilta ja laskun eräpäivä on 15.2.2020.

Muutamia pelisääntöjä: Menomatkalla linja-autossa ei saa syödä karkkia, jäätelöä eikä mitään muutakaan makeaa, jotta matkapahoinvointi ei yllättäisi. Pidämme karkkipäivän vasta disko-iltana eli urheilijan ruokavalion mukaan mennään tässäkin tapahtumassa.

Jokainen juniori osaa käyttäytymissäännöt ja niitä noudatetaan myös Powerissa. (Valmentajilla on velvollisuus ohjata ja valvoa jokaista junioria, olipa hän sitten omasta joukkueesta tai jostakin muusta ikäryhmästä). E- ja D-tyttöjen mukana kulkee koko ajan heidän valmentajansa ja huoltajat, tytöt liikkuvat Powerissa pääsääntöisesti joukkueena.

Pidättehän huolen siitä, että tyttärenne valmentajalla on sekä teidän että tyttärenne yhteystiedot ja otattehan itse ylös tyttärenne valmentajan yhteystiedot. Tarkista että yhteystiedot ovat myös MyClubissa ajantasalla.

Kisavarustus: Yöpymisvarusteet oma patja/alusta nukkumista varten (max.80cm leveä) makuupussi tai peitto ja lakana yöasu Urheiluvarusteet verryttelypuku tai vastaava asu (esim. tuulipuku) pelikengät (lenkkarit tai esim. omat sisäpelikengät) tai kahdet mieluiten sateisia kelejä varten peliasu: shortsit ja t-paita – kylmemmällä kelillä pitkähihaista ja pitkälahkeista (pitää ottaa useammat!!!) sukkia useat kappaleet sadevarustus (voi olla, että koko turnauksen ajan sataa ja pelit myös pelataan sadevaatteet päällä, joten veden pitävä vaatetus sekä lämpimät vaihtovaatteet tarvitaan!) juomapullo polvisuojat (on hyvä olla mukana, uskaltaa rohkeammin ottaa kontaktia maan kanssa) hattu tai huivi (välttämätön!!!) Muut varusteet peseytymisvälineet: saippua, hammasharja, pyyheliina ja muut henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet uimapuku, mikäli aikaa on, niin ehkä voi käydä uimassa… reppu tai kassi nimellä varustettuna (välttämätön! otetaan kentän laidalle mukaan) aurinkorasva ja suojakertoimella varustettu huulirasva, aurinkolasit viileällä kelillä kynsikkäät tai sormikkaat 2 kpl, jotta toiset on kuivat (käy muutkin hanskat) Muovipussi suojaamaan vaatteita mahdolliselta sateelta Discoa varten voi varautua discovaatteilla Powerista voi ostaa oheistuotteita, joten niihin voi varata rahaa mukaan, mikäli haluaa hankkia jotain.


Raha-asiat: Meno- ja paluumatkalla ruokailemme huoltoasemalla ja varaamme ennakkoon kaikille seisovan pöydän. Pelikentille ostettaviin välipaloihin mm. hedelmät, välipalakeksit yms. pitää varata taskurahaa ja tytöt käyvät ostamassa eväitä kaupasta iltaisin valmentajien/huoltajien kanssa itse. Lisäksi syömme meno- ja paluumatkalla lämpimän ruuan omakustanteisesti. Muut ruokailut (aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset) kuuluvat kisapassiin. Mukaan voi siis varata jonkin verran taskurahaa. Powerissa on paljon myös urheiluvaatteita, Power Cup vaatteita ja tavaroita yms. pientä jos haluaa niitä ostaa muistoksi.

Varustus kaikkin keleihin sopivaksi Kaikki pelit pelataan ulkona, joten vaatetusta varattaessa on otettava huomioon, että vettä (tai lunta) saattaa sataa koko turnauksen ajan. Tai niin kuin kokemus osoittaa, niin rakeitakin on tullut taivaan täydeltä. Pelit pelataan sateesta huolimatta, joten toivomme, että varaudutte pahimmankin varalle. Koulujen luokkatiloissa ei ole kovinkaan helppo saada varusteita kuivaksi ja siksi tarvitaan useita vaatekappaleita. Toivotaan kuitenkin, että ihan turhaan kannetaan sadevarusteita mukana. Toivotaan, että aurinko paistaa ja on lämmintä!

Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta löytyy lisätietoa täältä: https://www.powercup.fi Kysymyksiin vastaavat ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaan ennen turnausta ja turnauksen aikana.

Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti joukkueenjohtajalta tai seuran viestintävastaavalta Johannalta. Yhteystiedot: jossutanninen@gmail.com tai 0440 386117.

211 views

Comments


bottom of page