top of page

Passari Minna Partanen Jujun edustusjoukkueeseen

Updated: Sep 14, 2020

Joensuu, 15. elokuuta 2020. Jujun edustusjoukkueeseen liittyy passari Minna Partanen.
Jujulla on nyt 12 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle ja neuvottelut ovat käynnissä vielä muutaman pelaajan osalta.

”Minna meidän Try-out treeneissä kävi jo edellisenä kesänä ja olisimme halunneet hänet jo silloin joukkueeseen. Nyt saimme käytännön asiat järjestettyä ja Minna pääsee kokeilemaan taitojaan sarjaporrasta ylempänä tulevalla kaudella”, edustuksen päävalmentaja Thomas Heiskanen kertoo.

Hän on erittäin taisteleva ja voitonnälkäinen passari, joka tulee haastamaan Jonnaa ykköspassarin paikasta. Passipeliltään hän on sopivasti eri tyylinen kuin "virkasiskonsa". ”Tämä oli tälle kaudelle tärkeä sopimus, nyt saadaan tasavahva passarikaksikko ja lisäksi nuori Pinja Vaskonen saa arvokasta peliaikaa farmijoukkueessamme 2-sarjassa,” Heiskanen toteaa.


Minna Partanen on innoissaan 1-sarjasta

Minnalla lähtee käyntiin 16. kausi lentopallon parissa ja Minna on pelannut passarin tontilla lähes aina. Hän on Mikkelin Passareiden kasvatti ja pelannut siellä lähes kaikki kaudet. ”Jujuun innosti tulemaan mahdollisuus kehittyä ja nousta sarjaporrasta ylemmäs”, Minna kertoo. Lisäksi joukkue vaikutti kivalta ja odotan kaudelta kovia pelejä ja itseni haastamista. Toki myös Joensuun kotiyleisöä, olen kuullut, että se on huippu!


Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina G-junnuista (5-6-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kolme joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä joukkueita naisten 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta


Yhteyshenkilö Joen Juju:

Thomas Heiskanen, puh: 0400 894 418 ja sähköposti: thomas.heiskanen@gmail.com

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, puh: 050 527 7015 ja sähköposti: matti.turtiainen@uef.fi

432 views

Yorumlar


bottom of page