Päävalmentaja Thomas Heiskasen mietteitä ennen kauden 2021-2022 alkua.


Koutsin kausiennakko

Se on taas se aika vuodesta, kun mielikuva Capsicamin tuoksusta, täpötäydestä Urkkatalon katsomosta, rumpuryhmän rytmeistä, Ripatin Timon pettämättömästä musiikkimausta, Räsäs Kimmon hyppytuuletuksista, huoltaja Jonin Muumitarinoista ja ennen kaikkea Juju-perheen kokoontumisesta urheiluviihteen pariin, saa adrenaliinin virtaamaan. On kohta aika naisten 1-sarjakauden 2021-22. Tässä hieman ennakkoarvuuttelua sarjasta, varovaisia arvioita vastustajista (ettei pahoiteta kenenkään mieltä) ja kuulumisia oman joukkueen tekemisistä.

Naisten 1-sarjakausi 21-22 pelataan 13 joukkueen voimin; Etta Oulu, JuJu Joensuu, Kuortaneen valmennuskeskus, Lempo Volley, Liikunnan Riemu, LP Vampula, LP Viesti Akatemia, Nurmon Jymy, PuMa Volley, Raision Urheilijat, Rantaperkiön Isku, Vaasan Kiisto ja Woman Volley.

Uusina tuttavuuksina sarjaan siis Woman Volley Rovaniemeltä, Nurmon Jymy ja Lempo Volley Lempäälästä, Liikunnan Riemu Jyväskylästä koostuu puolestaan pelaajien ja valmennuksen osalta pääosin edelliskauden JyLestä.

Etta Oulu on satsannut kovasti naisten joukkueeseen, jo ennestään laadukkaaseen valmennukseen on liittynyt lisänä miesten maajoukkueen 2.valmentaja Sami Kurt