top of page

Otteluennakot; RaisUa Tu(To)plavierasviikonloppua odotellessa...

Ensimmäinen tuplavieraspelireissu edessä tulevana viikonloppuna ja bussikyytiä saadaankin ihan huolella, kun lauantaina klo 15 olemme Raision Urheilijoiden vieraana Kerttulassa ja sitten sunnuntaina klo 13 meitä emännöi TuTo Volley Suomen Turuust..

Viime viikonloppuna tuli avattua voittotili myös vieraskentillä ja nyt lähdetään haastamaan sitten lisää, vastassa huomattavasti isomman kaliiperin joukkueet, molemmathan tuli rankattua sarjan ennakkosuosikeihin kausiennakossa.

RaisU viillettää peräti kolmen ottelun voittoputkessa ja viimeisimpänä urotekona oli heillä Helsinki Volleyn kauden avaustappion aiheuttaminen. Laadukkaassa valmennuksessa harjoittelevan, erittäin taitavan joukkueen valmennuksesta vastaa legendaarinen ex-Loimu pelaaja Marko Rantanen. Joukkuen peli soljuu nätisti taitavan passarin Elli Rantasen johdossa (ovatkohan sukua?) ja etenkin laituriosaston antaessa pallolle kyytiä. Laitahyökkääjistä vahvimmat ovat olleet pisteiden valossa Venla Raitala, Heidi Sjöholm sekä Kati Nikula. Syöttö- vastaanottopeli tulee nousemaan otteluvoiton kannalta merkittävään rooliin, joten toivotaan että jatkamme syötössä samalla teholla, joka löytyi Pihtiputaalla ottelun loppua kohden.

Sunnuntain vastustaja TuTo Volley on armottoman kova sikermä, siitä kertoo jo pelkästään se, että meidän viime kauden tehopelaaja Sini Kesänen ei ole mahtunut aina joukkueen pelaavaan kuusikkoon. Sinin lisäksi laidoista takovat palloa hurjilla tehoilla Milja Raitis ja Melina Lindström, tämä kaksikko on tehnyt peräti 132 pistettä, kun koko joukkueen tehdyt pisteet ovat 327. Edelleen meidän aseemme tähänkin peliin on löydyttävä syöttöviivan takaa.

Oman joukkueen terveystilanne on aiheuttanut hieman päänvaivaa ja tulevanakin viikonloppuna joudutaan vielä peluuttamaan hieman muunneltua kokoonpanoa. Ensi viikollahan meitä sitten odottaa vielä tuo herkullinen mahdollisuus haastaa mestaruusliigajoukkue Puijo Volley Suomen Cupin puolivälierässä, Joensuun Urheilutalolla ke 30.10.2019 klo 18.30. Tuohon Cupin pelin alle on tulossa vielä yksi uusi pelaajasopimusjulkaisu, joten olkaahan hereillä, seuratkaa joukkueen edesottamuksia viikonloppuna ja heti alkuviikosta. Ja sitten keskiviikkona "Sinistä päälle, äänijänteet auki ja Urkkatalolle!!"

Terveisin, pääkoutsi Tomppa


Kuva: Marko Pennanen

255 views

Comments


bottom of page