top of page

Otteluennakko Juju-LP Viesti Akatemia

Tulevana sunnuntaina klo 13 Urheilutalolle saapuu Jujun vieraaksi tulevaisuuden liigatähtiä vilisevä LP Viesti Akatemia. Joukkue pelaa todellisen "härkäviikonlopun" aloittaen perjantaina Kuortaneella, jatkaen lauantaina Jyväskylään ja siitä kolmanteen otteluun Joensuuhun. Juju kärsi avaustappionsa vieraspelissä juuri Kuortaneella ja LP Viesti Akatemia on voittanut molemmat ottelunsa, kuuluen ehdottomasti sarjan ennakkosuosikkeihin.

Vastustajan peli on hyvin organisoitua ja liigajoukkueen "muottiin" rakennettua valmentajaguru Tomi Lemminkäisen valtavan kokemuksen johdolla. Joukkuetta valmentaa Janne Harju, joka on ollut jo useita vuosia mestarin opissa. Joukkueesta löytyy useita tehopelaajia, tässä vain muutama esimerkki seurattavaksi; Netta Laaksonen, taitava yleispelaaja, joka on esiintynyt jo myös liigajoukkueen riveissä. Räjähtävän pompun ja terävän käden omaava Arita Ternava, joka hyökkää kovilla tehoilla. Myöskin TuTo-Volleyta vastaan kunnostautunut Teija Vuorenmaa on mielenkiintoinen seurattava.

Meidän joukkue palasi eilen tiistaina "pajalle", jossa keskityttiin edellisen pelin antamiin kotiläksyihin. Joukkueen terveystilanne on nyt parempi kuin viime viikolla, jolloin muutamat avainpelaajamme potivat pientä flunssaa. Lisäksi joukkue on täydentynyt kahdella uudella pelaajalla, joista toinen, keskitorjuja Lotta Harju teki jo ensiesiintymisensä Juju-paidassa viime sunnuntaina. Lotta on Nurmon Jymyn laadukkaan lentopallokasvatuksen läpi käynyt 22-vuotias keskitorjuja. Toinen uusi pelaaja, joka saadaan mukaan sunnuntain peliin on niin ikään 22-vuotias yleispelaaja Ella Mustonen, joka on puolestaan Outokummun Partiossa saanut oppinsa itse Marko Kaasiselta ja pelasi viime kaudella Karelian Hurmoksen naisissa.

Jo ensimmäisessä kotipelissämme oli hieno tunnelma ja katsojia varsin mukavasti, vaikka samaan aikaan oli meneillään pesäpallon SM-finaali Mehtimäellä. Tervetuloa sankoin joukoin katsomaan ja kannustamaan Juju voittoon kovaa LP Viesti Akatemiaa vastaan.

Lentopallo on parasta paikan päällä!

Thomas Heiskanen, päävalmentaja, Juju N1
187 views

Comments


bottom of page