top of page

Otteluennakko Juju-Kisko ja Ploki-Juju

Kohti ensimmäistä tuplapeliviikonloppua, jossa pelaamme sekä kotona, että vieraissa. Lauantaina 19.10.2019 klo 15 Urheilutalolla vastaan asettuu naisten 1-sarjan kestomenestyjä Oulun Kisko. Oululaisjoukkue on hyvin harjoitellut ja tasainen, sekä taistelee jälleen tälläkin kaudella kärkisijoista sarjassa. Joukkueen ehdotonta eliittiä ovat vasenkätinen hakkuri Roosa Määttä, sekä kokenut keskitorjuja Miia Määttä. Myös libero Niina Nurro on omalla pelipaikallaan sarjan parhaimmistoa.

Juju lähtee lauantain otteluun parin poissaolon myötä hieman muunnetulla kokoonpanolla, jota on tällä viikolla treeneissä hiottu toimivaksi. Edelleen nojataan vahvaan taisteluun ja omaan hyvään syöttötyöskentelyyn, sekä tietenkin huikean kotiyleisön tukeen.

Sunnuntaina 20.10.2019 matkustamme sitten Pihtiputaalle ja siellä pilli viheltää pelin käyntiin klo 13, vastaan asettuu Liiga-Plokin farmijoukkue, lahjakkaista nuorista pelaajista koostuva Ploki. Tytöt harjoittelevat hyvässä valmennuksessa ja pääsevät nauttimaan hyvistä harjoitteluolosuhteista. Jo Kuopion syysturnauksessa saimme havaita, että tuo joukkue on äärimmäisen taitava ja hurjan kova puolustamaan. Pelissä vaaditaan varmasti malttia ja kovuutta oikeassa suhteessa, että pystymme nappaamaan sarjapisteitä tuliaisiksi.

Mielenkiintoinen viikonloppu siis tulossa ja tuon lauantain kotipelin jälkeen joukkueemme virettä mitataan peräti kuuden vierasottelun putkella. Toki muistattehan että välissä pelataan kuitenkin kotisalissa todellinen herkkupala, kun pääsemme Suomen Cupin puolivälierässä keskiviikkona 30.10.2019 haastamaan mestaruusliigassa tällä kaudella pelaavan Puijo-Volleyn...

Nähdään pelissä!

T: Päävalmentaja Tomppa


Kuva: Marko Pennanen

275 views

Comments


bottom of page