top of page

Niina ja Mika Vatasen kanatila on tukenut Jujun lentopallotoimintaa jo vuosia


Yksi Jujun pitkäaikaisimmista tukijoista, Niina ja Mika Vatasen kanatila tuottaa vapaiden ja onnellisten kanojen munia. Niina ja Mika Vatasen lattiakanalassa Kiihtelysvaaran Uskalin kylässä on 12000 kanaa, jotka ruokitaan oman pellon viljalla. Munat toimitetaan suoraan tilalta maakunnan myymälöihin. Kuluttajat saavat tuoretta ja puhdasta lähiruokaa, jonka laatu ja maku ratkaisevat.


Kananmuna sopii hyvin urheilijan proteiinipitoiseen ruokavalioon, on helppokäyttöinen ja lisäaineeton. Se sisältää runsaasti kaikkia elimistön tarvitsevia aminohappoja. "Kananmuna antaa poweria päivään", toteaa Niina Vatanen.

Lentopallo on koko perheen rakas harrastus

Perheellämme on ollut aina rakkaus lentopalloon ja siitä alkoi kiinnostus tyttärillä lajin pariin. Tyttäremme ovat pelanneet jujussa jo vuodesta 2013. "Haluamme olla mukana tukemassa Jujun seuratoimintaa ja haluamme näin samalla myös innoittaa nuoria harrastuksen pariin", kertoo Mika Vatanen. "On myös mahtavaa nähdä seuran ja etenkin joukkueiden yhteisöllisyys, pelaajan kehitys joukkueen ja joukkuehengen kanssa", Niina toteaa lopuksi.386 views

Comments


bottom of page