top of page

Nea Hämäläinen palaa liigasta Jujun paitaan – Joen Jujulla on kasassa 11 pelaajasopimusta


Kuva: Väinö Leppänen.

Huom! Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Karjalaisessa 14.7.2022.

Joen Jujun joukkue tulevaan lentopallon 1-sarjakauteen alkaa olla valmiina. Jujun riveihin palaa Kuopion Puijo Wolleyssa liigaa viime kaudella pelannut yleispelaaja Nea Hämäläinen.


– Nea on varmasti 1-sarjan parhaita yleispelaajia, Jujun päävalmentajana aloittanut Janne Korkalainen toteaa.


Jujun kanssa jatkosopimukset ovat tehneet passari Jonna Kaverinen (o.s. Vaskonen), libero Siiri Hartikainen, yleispelaaja Essi Hartikainen ja yleispelaaja Noora Taskinen. Jujulla on tällä hetkellä 11 pelaajasopimusta, ja yksi pelaaja on ringissä ilman allekirjoitettua sopimusta.


– Ajatuksena on saada mukaan vielä toinen passari. Myös opiskelupaikat voivat tuoda tänne yksittäisen pelaajan, rinkiinhän mahtuisi 14 pelaajaa, Korkalainen summaa.


Jujulla oli jo aiemmin sopimukset hakkuri Ella Vasaraisen, yleispelaajien Sini Kesäsen ja Elisa Muukkosen, libero Ella Sutisen ja keskipelaajien Aliisa Kauniston ja Ella Kuosmasen kanssa.


– Tavoitteena on 1-sarjassa sijat 3–6. Olemme lähdössä myös Suomen cupiin.

Juju on harjoitellut toukokuun puolivälistä lähtien kolmesti viikossa. Nyt on alkamassa kesän omatoimijakso. Elokuussa joukkue pitää harjoitusleirin Rautavaaralla, joka huipentuu harjoitusotteluun 21.8. liigaseura Plokia vastaan.


– Kesä on aina vähän rikkonaista, kun pelaajat ovat töissä eri paikkakunnilla. Tilanne normalisoituu, kun koulut alkavat, ja kaikki saadaan harjoituksiin. Mutta hyvin pelaajamme ovat harjoitelleet, Korkalainen luonnehtii.


Jujun riveistä poistuivat Emilia Sieviläinen, Iida Paananen, Sofia Päykkönen ja Puijo Wolleyn liigajoukkueeseen vaihtanut Anni Karjalainen. Milja Hytönen ei pysty pelaamaan polvivamman takia.

292 views

Comments


bottom of page