top of page

Naisten 2-sarjan ottelu Juju N2 B1 - Juju Java N2 6.10: Peli kehittyy ja kauden paras erä!Viime viikonlopun jälkeen käytiin läpi tilastot tarkasti niin valmennuksen kuin pelaajien toimesta. Tilastoista ja pelivideoiden kautta saatiin tarkennusta sille mitä treenataan ennen seuraavaa B:n turnausta, joka pelataan Leppävirralla lauantaina 19.10. Ja saadaanpa avuksi Anders välillä jatkossa tiistain treeneihin, niin saadaan eriytettyä harkkoja välillä paremmin roolien mukaan, niinkuin tämän ikäisten tavoitteellisten pelaajien harjoituksissa pitäisi ollakin. Yksi valmentaja on aika vähän pallotreeneissä, jos harkoissa on 14 pelaajaa ja haluaisi peliä kehittää merkittävästi. Meidän treeniryhmään on nimittäin onneksemme liittynyt myös A-ikäinen Mette, joka tuo kovuutta ja hyvää tekemisen meininkiä mukaan meidän harkkoihin. Mutta kuten sunnuntain 6.10 2-sarjapelimme osoitti, oikealla tiellä ollaan jo matkalla kohti tavoitteitamme tälle kaudelle.


Roolinvaihdoksia kesän aikana

Monilla pelaajilla on vaihtunut rooli tähän kauteen ja alkukaudesta saamme naisten peleistä hyvää ja lisäoppia myös näihin uusiin rooleihin. Se ei ole nimittäin ihan helpoin juttu hypätä vaikka liberosta passariksi tai yleispelaajasta liberoksi. Tai pelata välillä hakkurina ja välillä yleispelaajana. Hienolla asenteella tytöt ovat niin uudet kuin tutut roolit ottaneet, toistojen ja harjoitusten myötä uusi pelipaikka tulee opittua ja toki perustekniikkaa pitää hioa joka roolissa. Lisäksi meillä on suurin osa pelaajista uuden edessä vastuuasiassa, koska pelaajia on paljon. Suurin osa on tottunut olemaan kuusikossa/seitsikossa aiemmin ja tällä kaudella ollaankin välillä vaihtopenkillä. Meidän joukkueen vahvuus on kuitenkin joukkueen tasaisuus ja se, että joukkueessa on 13 pelaajaa.


Juju Java N2- Juju B1 3-1(25-16, 24-26, 25-11, 25-14)

Sunnuntain Juju Java N2:sen kotiottelussa olivat meiltä mukana Pipsa (P), Annamaaria (KT), Tiia (KT), Anniina (KT), Netta (YP), Sonja (YP), Tara (H, kapteeni), Vanessa (H/YP), Emilia (L) ja Iisa (L). Allekirjoittanut toimi valmentajana, jojo Janne hoiti tilastointia jälleen ja Liisa oli huoltajana. Peliä ennen sovittiin torjunta ym. taktiikkaa peliin pukukopissa ja sovittiin, että nyt jokainen näyttää omaa parasta osaamista pelissä.Ensimmäinen erä eteni aluksi tasaisesti ja peli näytti jo ihan erilaiselta edellisen viikonlopun 2-sarjan otteluun nähden. Pallot nousi jo hiukan paremmin kaikilla nostajilla passarille ja hyökkäyksiin oli tullut uudenlaista rohkeutta. Erä kuitenkin Javalle lopulta 25-16.


Toisessa erässä tytöt syttyi sellaisiin liekkeihin, mitä olen osannutkin jo kesän ja syksyn harjoitusten perusteella odottaakin! Veimme toisen erän omilla hienoilla & kovilla suorituksilla ja erä meille 26-24! Tuommoista peliä kun pelaamme B:n sarjassa, niin vastustajat saa olla varpaillaan!


Kolmanteen erän sitten saatiin päinvastainen alku, vastustaja otti jo 6-0 johdon. Tulimme kuitenkin alussa 7-7 tasoihin, mutta sitten pelissä kuskin paikan vei Java ja erä heille selvästi 25-11. Viimeinen erä eteni tasaisesti 9-9 asti, mutta sen jälkeen meidän peli ei sujunut ihan parhaalla tavalla ja vastustaja vei erän selvästi 25-14.


Mainittakoon myös, että meidän joukkueen C-ikäisistä Anniina pelasi ensimmäisen 2-sarjaottelunsa ja upeasti tämä sarjadebyytti sujuikin. Anniina lisäksi joukkueen onnistujia olivat myös meidän hakkuri Tara ja yleispelaaja Netta tässä ottelussa.Seuraavat viikot treenataan ahkeraan, vietetään syyslomaa viikolla 42 ja pelataan seuraava B:n turnaus Leppävirralla lauantaina 19.10.


Johanna, B1-koutsi

296 views

Comments


bottom of page