top of page

N1 Juju-Kuortane

Runkosarjan viimeisestä kotipelistä napattiin makea 3-2 voitto (25-21, 28-30, 22-25, 25-8, 17-15). Ottelusta muodostui huikea kahden ja puolen tunnin trilleri ja ylpeä saa olla tytöistä, kun voitto kairattiin. Meidän ykköstykki oli laidasta 21 pistettä takonut Nea Hämäläinen, jonka Bar Play otteluisäntänä palkitsi parhaana pelaajana.


Koutsi-Tompan kommentit:


Tyttömaajoukkueen taso oli iloinen yllätys ja omaan peliin olen myös suhteellisen tyytyväinen. Vähän liikaa annoimme pinnoja omilla virheillä, mutta käsittelimme oikealla tavalla vaikeudet ja viimeisessä erässä peli pysyi hyvin kasassa.

Nyt kun pudotuspelipaikka on varmistunut, lähdetään siitä, että pudotuspeleihin menemme ja siellä myös menestymme eli etenemme myös ainakin välieriin. Meidän on oltava taisteleva ja tasainen joukkue, kun meillä ei löydy varsinaista "pajavasaraa".

Puolivärierissä emme mieluiten kohtaisi Helsinki Volleyta, sillä heillä on fyysinen ja muutenkin vahva sekä hyvin harjoitellut joukkue. Sen sijaan Raision voitimme kotona aika selkeästi. Kiskolle hävisimme kahdesti, mutta vieraissa peli oli jo parempaa.


Seuraavaksi suuntaamme Rantaperkiön Iskun vieraaksi viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 29.02.197 views

Comments


bottom of page