top of page

MEHILÄINEN JUJUN UUDEKSI YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Mehiläinen ja Juju allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka ainutlaatuinen kumppanuusmalli tarjoaa Joen Jujulle mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin terveyspalveluihin, joiden kautta Mehiläisen asiantuntijat ovat aktiivisesti mukana urheilijan arjessa.

Juju ja Mehiläinen luovat yhteisen toimintamallin ja Mehiläisestä nimetään vastuuyhteyshenkilö, jonka puoleen seura voi kääntyä tarpeineen ja toivomuksineen, jolloin seurat voivat keskittyä paremmin ydintehtäviinsä eli esimerkiksi lajitaitojen opettamiseen eri-ikäisille.

Kumppanuusmalli sisältää sekä ennaltaehkäisevää työtä että hoidollisen osuuden eli liikunta- ja urheiluvammojen diagnosoinnin ja hoidon.

Ennaltaehkäisevään työhön kuuluvat esimerkiksi urheilijoiden säännölliset terveystarkastukset, koulutustilaisuudet ja tietoiskut, joita järjestetään urheilijoiden lisäksi myös valmentajille, joukkuejohdolle ja juniorien vanhemmille.

Urheilu Mehiläisen avulla Jujulaiset saadaan takaisin liikkumaan – nopeasti, terveenä ja osaavampana.


Mehiläinen Urheilunetin tarkoituksena on tukea Liikuntaklinikan kanssa sopimuksen tehnyttä urheiluseuraa Mehiläiseen keskitetyistä ostoista/palveluista.

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla tai fysioterapeutilla) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle.


Käy lukemassa aiheesta lisää osoitteessa: https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen/urheilunetti

75 views

Comments


bottom of page