top of page

Matti Hämäläinen ja Johanna Tanninen Jujun A-tyttöjen & naisten 2-sarjan valmentajiksi kaudelle 2024-2025

Matti Hämäläinen sekä Johanna Tanninen toimivat Jujun A-tyttöjen ja naisten 2-sarjan valmentajina kaudella 2024-2025. Joukkueen fysiikkavalmentajina toimivat Jussi Hietava ja Marko Nyyssönen.
Jujun valmennustiimi on kokoamassa tavoitteellisesti treenaavan joukkueen A-tyttöjen ja 2-sarjaan (voi pelata yhtä tai kahta sarjaa). Tarkat joukkuetavoitteet asetetaan yhdessä joukkueiden kanssa viimeistään syksyllä, kun joukkueiden pelaajat ovat selvillä.

Joukkueeseen etsitään urheilullisia ja tavoitteellisesti treenaavia pelaajia, jotka haluavat kehittyä lentopallossa. A-ikäisten lisäksi treeniryhmään etsitään A-iän ylittäneitä pelaajia.


Lentopallovalmentajat


Päävalmentaja Matti Hämäläisellä on pitkä ja upea valmennuskokemus eri sarjoista. Matti on valmentanut useissa sarjoissa mm. 1-sarjaa Jujussa sekä junioreita eri seuroissa. Hämäläinen toimi myös Joensuun Urheiluakatemian lentopallovalmentajana kolme lukukautta 2015-2017. Juju nousi 1-sarjaan Hämäläisen valmennuksessa vuonna 2017.

Johanna Tanninen on valmentanut Jujussa F-B-ikäluokkia sekä 2-sarjassa yhden kauden C- ja B-ikäisiä. Johanna on ollut vuosia mukana Idän aluevalmennuksessa ja Pohjois-Karjalan maakuntavalmennuksessa useita vuosia.

Molemmilla valmentajilla on pitkä pelaajatausta lajin parissa. Matti ja Johanna toimivat yhdessä Jujun A-ikäisten pelivalmentajina tällä kaudella. Lisäksi joukkueeseen etsitään vielä kolmatta valmentajaa mukaan pallotreeneihin.


Fysiikkavalmentajat

Jussi Hietava ja Marko Nyyssönen toimivat joukkueen fysiikkavalmennuksessa. Jussi ja Marko olleet Jujun C- tai B-ikäisten mukana pari kautta sekä molemmilla valmentajilla on monipuolinen liikuntatausta. Marko toiminut myös FC Hertan junnujen fysiikkavalmennuksessa.

Kesätreenit

Joukkueen yhteiset kesätreenit käynnistävät Power Cupin jälkeen torstaina 13.6. klo: 18-19.30 Joensuun Areenalla (fysiikkatreeni). Heinäkuu on joukkueella omatoimijakso fysiikkaohjelman mukaisesti ja elokuussa jatketaan salissa.

 

Kesäkuun vuorot

Ma 17-18.30 Urheilutalo

Ke 17-18.30 Rantakylän liikuntahalli

To 18-19.30 Joensuun Areena (fysiikkatreeni)

 

Oletko kiinnostunut treenaamaan ja pelaamaan joukkueessa?

Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan ja pelaamaan Jujun A-tytöissä ja/tai naisten 2-sarjassa, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin. Joukkueen kokoaminen on aloitettu toukokuussa.


Yhteystiedot:

Matti Hämäläinen, puh: 050 5399744

Johanna Tanninen, puh: 0440386117

Comments


bottom of page