top of page

Libero Jasmin Vatanen ja keskitorjuja Aliisa Kaunisto Jujuun

Updated: Sep 14, 2020

Joensuu, 9. heinäkuuta 2020. Jujun edustusjoukkueen libero, Jasmin Vatanen, jatkaa Jujussa. Joukkueeseen liittyy myös keskitorjuja Aliisa Kaunisto.

Jujulla on jo kasassa 11 sopimusta tulevalle kaudelle, joten joukkueen rakentaminen on jo hyvällä mallilla.

”Mahtavaa päästä jatkamaan kehitystyötä Jasmin Vatasen kanssa huikean hienon ensimmäisen liberona pelatun kauden jälkeen. Hän omaa fyysiset kyvyt kehittyä huipputason liberoksi”, edustuksen päävalmentaja Thomas Heiskanen toteaa.

”Aliisa Kaunisto on mielenkiintoinen lupaus, varsinainen hiomaton timantti, joka on jo nuoresta iästään huolimatta fyysisesti todella vahva”, Thomas kertoo. ”Teknisellä osa-alueella pyritään saamaan kehitystä aikaan ja yhteistyötä hiotaan tekniikan osalta myös Pieksämäen Tsempin Here Kososen kanssa yhteistyössä kesän aikana”, Heiskanen kertoo.

Libero Jasmin Vatanen jatkaa Jujussa


Jasmin Vatasella lähtee käyntiin lentopallon parissa 13. kausi Joensuussa. Jasminin kasvattajaseura on Joensuun Prihat ja muutoin Jasmin on edustanut Joen Jujua. Monipuolisena ja taitavana pelaajana Jasmin on pelannut liberona, yleispelaajana, passarina ja hakkurina pelivuosinaan Joensuussa. ”Kehityin pelaajana Tompan opissa paljon viime kaudella, niin on mukava jatkaa yhteistyötä vielä tulevalla kaudella”, Jasmin kertoo. Joukkueen henki on ollut kesätreeneissä hyvä. ”Odotan tulevalta kaudelta tiukkoja pelejä ja kehitystä omassa pelaamisessa sekä erityisesti sarjan äänekkäimmän kotiyleisön edessä pelaamista”, toteaa Jasmin.
Pieksämäen Tsempin kasvatti Aliisa Kaunisto Jujun edustusjoukkueeseen


Aliisa Kaunisto on pelannut lentopalloa 10 vuotta ja enimmäkseen keskitorjujana. Alisa on pelannut Pieksämäen Tsempissä, Leppävirran Virissä ja Karelian Hurmoksessa. ”Halusin liittyä Jujun joukkueeseen, koska sain sopivan opiskelupaikan Joensuusta”, Aliisa kertoo. Aliisa on tuttu joensuulaisyleisölle jo Karelian Hurmoksesta ja Jujun joukkueessa on hänelle entuudestaan tuttuja pelaajia. ”Odotan tältä kaudelta, että pääsen kehittymään pelaajana ja että voin antaa panokseni joukkueelle”, Aliisa kertoo tavoitteestaan tulevalle kaudelle.
Muutamia sopimuksia allekirjoitetaan vielä


Joen Juju järjesti Try Out -tilaisuuksia kesäkuun alussa ja kartoitti pelaajia edustus- ja farmi joukkueisiin sekä muutamiin naisten 2-sarjan joukkueisiinsa. ”Joen Juju neuvottelee parhaillaan tulevasta 1-sarjakaudesta vielä muutaman pelaajan kanssa”, kertoo päävalmentaja Heiskanen.

Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Thomas Heiskanen, puh: 0400 894 418 ja sähköposti: thomas.heiskanen@gmail.com

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, puh: 050 527 7015 ja sähköposti: matti.turtiainen@uef.fi

447 views

Comments


bottom of page