top of page

Laituri Milja Hytönen liittyy Jujun 1-sarjajoukkueeseen

Updated: Sep 14, 2020

Milja Hytönen liittyy välivuoden jälkeen Jujun edustusjoukkueeseen naisten 1-sarjaan. Jujun edustusjoukkueella kasassa nyt kuusi pelaajasopimusta.


Päävalmentaja Thomas Heiskanen on tyytyväinen sopimukseen Miljan kanssa. ”Milja pelaa tulevalla kaudella yleispelaajana/hakkurina ja hän tuo joukkueeseen lisää hyökkäysvoimaa ja rutiinia”, edustuksen päävalmentaja Thomas Heiskanen kertoo. Miljan joukkueeseen liittyminen antaa mahdollisuuden myös valmennukselle ajaa joukkueeseen sisään vaihtoehtoista pelitapaa laitahyökkääjien osalta, toteaa Heiskanen.


Tervon Urheilijoiden kasvatti palaa kentille polvivamman jälkeen

Tervon Urheilijoiden kasvatti on palaamassa kentille polvivamman jälkeen ja uhkuu treeni-intoa. ”Minulla oli polven operaation vuoksi välivuosi viime kaudella ja pohdiskelin kuntoutuksen ja kevään ajan pelaamisen jatkamista”, Milja toteaa. Onneksi Juju herätti kiinnostuksen uudelleen, koska palo pelaamiseen ei ole kadonnut minnekään. Ihana palata takaisin treenaamaan joukkueen kanssa ja kehittämään itseäni lajissa sekä fysiikassa.


Milja on siirtynyt hakkurin paikalta yleispelaajan tontille viime vuosiksi. Hän on pelannut lentopalloa reilut 13 vuotta mm. Tervon Urheilijoissa junnuna ja ykkössarjaa mm. Puijo Wolley:ssa useamman kauden sekä Joensuussa NiceTeamissa ja Karelian Hurmoksessa.

”Valmennus, tekemisen tavoitteellisuus jo tässä vaiheessa kesää sekä mielenkiintoinen ja lupaava joukkue vahvisti Jujuun tulemisen. Minulla on odottavaiset luottavaiset fiilikset tulevasta kaudesta kaikin puolin!”, Milja toteaa lopuksi.


Joen Juju neuvottelee parhaillaan tulevasta 1-sarjakaudesta tämän kauden pelaajien kanssa sekä myös uusien pelaajien kanssa. ”Jujuun on kiinnostusta ja yhteydenottoja on tullut myös muilta paikkakunnilta”, kertoo Heiskanen. Juju järjestää naisten 1-sarjan ja 2-sarjan Try Out -tilaisuuksia 9. ja 10. kesäkuuta.


Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.


Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.


Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta.

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

507 views

Comments


bottom of page