top of page

Korkalainen, Ihalainen ja Sieviläinen Jujun B-tyttöjen valmentajaksi

Janne Korkalainen, Jaana Ihalainen ja Emilia Sieviläinen toimivat Jujun B-tyttöjen valmentajina kaudella 2024-2025. Jussi Hietava ja Marko Nyyssönen jatkavat joukkueen fysiikkavalmentajina.

Lentopallovalmentajat


Kuvassa Janne Korkalainen, Jaana Ihalainen ja Emilia Sieviläinen.

Janne Korkalainen

Janne (gora) Korkalainen on viettänyt aikaa lentopallon parissa jo 37 vuotta. Janne pelasi aikanaan mm.  1-sarjaa Rautavaaran Raikussa ja Kontiolahden Iskussa. Janne on toiminut valmentajana Nice Teamissä, Karelian Hurmoksessa ja Joen Jujussa. Janne valmensi Jujun edustusjoukkueen 1-sarjan mestariksi kaudella 2022-2023 ja joukkue eteni liigakarsintoihin asti.

Jaana Ihalainen Jaanalla on pelaajataustaa ja hän on pelannut juniorina D- ja A-ikävuodet sekä naisten alue- ja 2-sarjassa. Jaana on tuttu näky biitsikentillä kesällä ja talvella eri harrasteturnauksissa.

Jaana on valmentanut Jujussa vuodesta 2019 lähtien C- ja B-junioreita sekä toiminut seuran tekniikkavalmentajana eri ikäryhmille. Hän on valmentanut E-C-junioreita myös kasvattajaseurassa Pieksämäen Tsempissä. Valmennusvuosia on takana noin yhdeksän.

Emilia Sieviläinen

Emilia Sieviläinen aloitti lentopallon jo 7-vuotiaana, joten hän on viettänyt lentopallon parissa aikaa jo 23 vuotta. Emilia pelasi liberon tontilla Joensuussa naisten edustustasolla 10 vuotta ja lopetti aktiiviuran Jujussa kaksi vuotta sitten. Emilia on pelannut myös Joensuun Prihoissa, Nice Teamissa, Karelian Hurmoksessa ja Jujussa. Suurimpina meriitteinä löytyy B-tyttöjen SM-mestaruus ja liigakarsinnat Hurmoksen kanssa. Emilia pelailee itse edelleen noin pari kertaa viikossa ja kiertää erilaisia höntsäturnauksia.

”Aktiiviuran jälkeen valmentaminen on käynyt mielessäni ja nyt siihen aukesi loistava mahdollisuus mahtavassa valmennuskolmikossa sekä staffissa. B-tytöt ovat juuri siinä iässä, mikä oli itselle todella tärkeä ja hieno ikä lentopallon parissa. Odotankin innolla, että pääsen jakamaan oppejani eteenpäin ja kehittämään tyttöjä vieläkin paremmiksi lentopalloilijoiksi, kertoo Sieviläinen.”

Fysiikkavalmentajat


Jussi Hietava ja Marko Nyyssönen jatkavat joukkueen fysiikkavalmennuksessa. Jussi ja Marko olleet Jujun C- tai B-ikäisten mukana pari kautta sekä molemmilla valmentajilla on monipuolinen liikuntatausta. Marko toiminut myös FC Hertan junnujen fysiikkavalmennuksessa.

 

Oletko kiinnostunut pelaamaan joukkueessa?


Jujun B-tytöissä on tällä hetkellä yhdeksän pelaajaa ja osa tytöistä pelaa myös Jujun A-tytöissä tulevalla kaudella. Jos sinulla on jo pelivuosia takana ja olet kiinnostunut harjoittelemaan ja pelaamaan Jujun B-tytöissä, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin!

 

Yhteystiedot:

Jaana Ihalainen, puh: 0400 443543

Janne Korkalainen, puh: 050 323 6014

Emilia Sieviläinen, puh: 050 3499 700

 

112 views

Comments


bottom of page