top of page

Kevään 2024 yhteishaku - Opiskelemaan ja pelaamaan lentopalloa Joensuuhun?Joensuu on perinteinen palloilukaupunki, lentopallollakin on pitkät perinteet kaupungissa. Miehissä Karelian Hurmos pelaa miesten Mestaruusliigaa ja Joen Juju naisissa ykkössarjaa. Jujulla on myös tyttöjen sarjoissa joukkueita kaikissa eri ikäluokissa. Poikapuolella Hurmos ja LiperiVolley ovat johtavat junioriseurat alueellamme. 


Joensuun urheiluakatemia


Joensuun Urheiluakatemia on tarkoitettu tukiverkostoksi kilpaurheileville nuorille ja nuorille aikuisille, joiden tavoitteena on kansallinen ja kansainvälinen huippu. Urheiluakatemia auttaa yhdistämään urheilun ja opiskelun joustavasti yhteistyössä Joensuun keskustan lukioiden (Yhteiskoulun, Lyseon, Normaalikoulun ja Itä-Suomen koulun lukion), ammattiopisto Riverian, Itä-Suomen Liikuntaopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston sekä paikallisten seurojen kanssa.

Joensuun urheiluakatemia on toiminut jo 20 vuotta.


Akatemian lentopallolinja


Joensuun urheiluakatemian lentopallolinjalla voit osallistua tyttöjen sekä poikien aamuharjoituksiin. Aamuharjoitukset ovat tiistai-, keskiviikko- ja torstaiaamuisin. Suurin osa urheilijoista akatemian lentopallolinjalta on mukana alueen lentopallojoukkueissa. Uusille opiskelijoille pyritään löytämään ja tarjoamaan tasoa vastaava joukkue. 


Lentopallon vastuuvalmentaja ja Joen Jujun naisten 1-sarjajoukkueen päävalmentajana toimii Anders Sutinen. Andersin yhteystiedot: andde78@hotmail.com , 050-4124636

Akatemiakoordinaattorina on Tarmo Koivuranta. Tarmon yhteystiedot 050 590 1353, tarmo.koivuranta@joensuu.fi 

Lisätietoja oppilaitoksista ja asumisesta


https://www.joensuu.fi/yhteiskoulunlukio - JYK, urheilulukio ja tavallinen lukio, urheilukoordinaattori Mika Muukkonen  mika.muukkonen@edu.joensuu.fi, 044-2659655  https://www.riveria.fi/ 

https://www.uef.fi/fi/joensuun-kampus - Itä-Suomen yliopisto

https://www.joensuunelli.fi/ - Opiskelija-asunnot Joensuun Elli


Tervetuloa opiskelemaan ja pelaamaan lentopalloa Joensuuhun!

Comments


bottom of page