top of page

KAUDEN AVAUS Juju Joensuu - LP Vampula 3-0 (26-24,25-25,25-20)

Updated: Sep 17, 2019

Jännittävät lähtökohdat kauden ensimmäiseen peliin LP-Vampulaa vastaan. Kolmen pelaajan ensimmäinen ykkössarjapeli on käynnistymässä. Jo ensimmäisessä erässä huomattiin, että kesällä on treenattu oikeita asioita! Otimme heti alkuun muutaman pisteen johdon, mutta vastustaja pääsi taistelevan puolustuksen ja taitavien laitahyökkäysten ansiosta peliin mukaan. Erä oli todella tasainen, mutta pallojen viimeistely oli meillä parempaa ja veimme erän 26-24.


Toisessa erässä syöttöpelimme oli loistavaa ja myös oma vastaanottomme toimi hyvin, jolloin hyökkääjillämme oli kaikki lyöntisuunnat käytettävissä. Erä selvästi meille 25-15.


Kolmas erä oli taas tasaisempi, mutta etenkin passari Vaskosen ja keskitorjuja Miinalaisen yhteispeli toimi kuin unelma. Vaikka vastustajan libero antoi kaikkensa kentälle, voitimme erän 25-20 ja koko peli siis meille suoraan 3-0.


Parhaina pelaajina palkittiin vierasjoukkueen libero Inka Sariala ja meiltä yleispelaaja Nea Hämäläinen.


Valmentaja Heiskasen kommentit:

Hieno voitto! Koko joukkuetta tarvittiin tänään ja niin se menee jatkossakin. Joukkueen peli oli kuosissa etenkin kun kyseessä oli sarjan avausottelu. Oli loppujen lopuksi kokonaisuutena meiltä aika ehjä peli. Hyvin pitkälti meni niin kuin on harjoiteltukin. Peruspeli oli kasassa ja joukkue tietää mitä tehdä kentällä. Etenkin Jenna Miinalaisen, Henna Minkkisen ja passari Jonna Vaskosen peliin tyytyväinen. Kuva: Marko Pennanen215 views

Comments


bottom of page