top of page

JyLe-Juju 3-1 10.11.-19

Jyle- Juju 3-1 (25-20, 25-19, 20-25, 25-19).

Otteluun lähdettiin hieman vajaalla porukalla, kun Nea, Jonna, Viivi ja Ella M olivat sivussa loukkaantumisten ja sairastumisen takia. Myöskään Jenna ei ollut täydessä kunnossa viikon sairastelun jälkeen.

Meidän kuusikkoon lähti nuorempi Vaskonen, Jatta, Henu, Heidi, Lotta, Julle ja liberoksi Jasmin. Peli alkoi meidän pienellä johdolla, mutta Jyle sai meidät kiinni ja tilanteeksi 19-19. Tässä tilanteessa Jylen hakkuri loukkaantui torjuntatilanteessa ikävän näköisesti taittaen polvensa. Pienen tauon jälkeen peli jatkui, mutta meidän peli muuttui hyvin varovaiseksi, emmekä saaneet enää yhtään omaa pistettä tehtyä. Erä Jylelle.

Toiseen erään Jyle sai paremman lähdön ja 5-1 tilanteessa jouduimme ottamaan aikalisän. Tämän jälkeen Henu teki 6 pistettä lähes peräkkäin ja tilanteeksi taululle 7-9. Jyle sai kuitenkin hyvän syöttöputken ja sen jälkeen meni erän loppuun saakka 3-4 pisteen johdossa. Toinen erä myös Jylelle.

Pitkän erätauon jälkeen Jatta vaihdettiin hakkurin paikalla ja Ansku tuli kentälle yleispelaajaksi. Meidän peli lähti jo rullaamaan paremmin ja etenkin syötöt olivat tehokkaampia ja puolustuksilla saatiin kaivettua palloja peliin. Kuusikon muutos toi uutta intoa peliin. Kolmannen erän lopussa nähtiin Pinjan upea passarinpeippi ja ässäsyöttö, joka sinetöi kolmannen erän voiton meille.

Neljäs erä oli lähes kokonaan Jylen syöttöpommitusta. Muutama hyvä syöttövuoro alle ja tilanne oli yhtäkkiä 17-9. Tästä kuitenkin noustiin Lotan ja Jatan pitkillä syöttövuoroilla jopa 22-19, mutta se ei ihan riittänyt. Erä ja koko peli Jylelle 3-1.

Jyle oli vahvempi syöttöruudussa sekä hyökkäyspäässä. Heillä neljä pelaajaa teki yli 10 pistettä, mikä kertoo joukkueen tasaisuudesta.

KoutsiTompan kommentti: Tyytyväinen olen peli-ilmeeseen tällä kokoonpanolla. Joukkueen pelaamisen taso ailahteli, mikä on luonnollista, kun useampi kokenut pelaaja puuttui päivän rosterista. Nuorille pelaajille saatiin tärkeää peliaikaa ja etenkin Pinja Vaskonen suoriutui kiitettävästi ensimmäisestä täydestä pelistään. Henna Minkkinen kantoi hienosti vastuuta ratkaisijana.