top of page

Jujun viime kauden paras pistenainen, Sini Kesänen, jatkaa joukkuessa

"Oma tekeminen vaihteli peleittäin, mutta suhteellisen tyytyväinen olen"


Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Sanomalehti Karjalaisen nettisivuillla 18.5.2021. Kirjoittaja Petri Siitonen. Teksti julkaistu Karjalaisen luvalla. https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/281433


Joen Jujun viime kauden paras pistenainen, Sini Kesänen jatkaa joensuulaisjoukkueessa vuoden mittaisella jatkosopimuksella. 20-vuotias Varkauden NMKY:n kasvatti palasi viime kaudeksi Joensuuhun ja Jujuun yhden Turussa vietetyn kauden jälkeen.

Laidasta kovalla kädellä palloa iskevä yleispelaaja pelasi kuluneella kaudella 25 ottelua, joissa pisteitä syntyi 277. - Runkosarja sujui joukkueen osalta oikein hyvin, mutta puolivälierissä tippuminen oli meille kaikille iso pettymys. Oma tekeminen vaihteli peleittäin, mutta suhteellisen tyytyväinen olen, Kesänen kertasi kulunutta kautta. Ykkössarjaan valmistautuva Juju on ollut siirtomarkkinoilla aktiivinen. Joukkue hankki riveihinsä liigakokemusta omaavat Iida Paanasen ja Anni Karjalaisen. Viime viikolla Jujuun uutisoitiin kolme uutta nuorta pelaajaa, kun joukkueeseen liittyvät Elisa Muukkonen, Sofia Päykkönen sekä Ella Kuosmanen.


- Saimme joukkueeseen lisää kokemusta ja lisäksi erittäin potentiaalisia nuoria. Odotukset ovat ensi kautta ajatellen positiiviset.

Jujun laji- sekä fysiikkatreenit pyörivät jo entisen valmennustiimin johdolla. Thomas Heiskanen jatkaa päävalmentajana ja Anders Sutinen hänen apunaan. Tommi Remes on Jujun fysiikkavalmentaja.


Juju on kasvattanut hartioitaan ja kehittänyt koko ajan toimintaansa. Joko nyt voidaan puhua julkisesti naisten Mestaruusliigahaaveista?


- Vaikea sanoa, kun en tiedä seuran taustoista riittävästi. Toki onhan siitä jo aiemmin puhuttu ja varmasti liiga on ajatuksissa lähitulevaisuudessa, Kesänen pyöritteli.

156 views

Comments


bottom of page