top of page

JUJUN KAUDEN 2019-2020 ENSIMMÄISET PELAAJASOPIMUKSET ALLEKIRJOITETTU

Updated: Aug 28, 2019Naisten 1-sarjajoukkue Joen Juju on allekirjoittanut ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2019-2020. Joukkueessa jatkavat Sini Nousiainen (yleispelaaja), Jonna Vaskonen (passari), Jasmin Vatanen (libero) ja Juulia Kainulainen (hakkuri). Nea Hämäläinen (yleispelaaja) palaa takaisin kasvattajaseuraansa, Nea pelasi viime kaudella liigakarsintoihin yltäneessä Karelian Hurmoksessa. Neuvottelut ovat vielä kesken myös muutamien Jujun ja Hurmoksen viime kauden pelaajien kesken. Lisäksi pelaajia on tulossa joukkueeseen myös muualta Suomesta. ”Nyt tehdyt sopimukset tukevat Joen Jujun pitkän aikavälin tavoitetta”, toteaa Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen.

Jujun naisten 2-sarjan joukkue tullaan kytkemään farmijoukkueeksi. Seuraa hakee kokonaisuutta, joka sisältää n. 25-30 pelaajaa 1-sarja- ja 2-sarjajoukkueisiin. Se mahdollistaa harjoittelun riittävän suurella ryhmällä kummassakin joukkuessa. Jujulle tulee myös farmijoukkueen lisäksi muutama muu joukkue naisten 2-sarjaan.

Kovaa harjoittelua ja sitoutuminen tavoitteeseen ”Joukkueen kasaamisessa on olennaista saada kovaa harjoitteleva joukkue, joka on valmis sitoutumaan tavoitteeseen”, toteaa päävalmentaja Thomas Heiskanen. Tärkeää on myös, että jokaiselle pelipaikalle saadaan aikaan aito kilpailutilanne peliajasta, jolloin saadaan harjoituksissa ja sitä kautta myös peleissä, joukkueesta maksimaalinen suoritus irti, Heiskanen jatkaa.

”Joukkueen valmennustiimiin ollaan etsimässä 1-3 apuvalmentajaa, fysiikkavalmennusvastaava ja joukkueenjohtaja”, kertoo Thomas Heiskanen. Lisäksi ajatuksenani olisi kierrättää harjoituksissa aktiivisesti mukana myös seuran juniorijoukkueiden valmentajia. Valmentajien on hyvä tutustua tapaan, miten edustusjoukkue harjoittelee. Se on yksi tapa edistää pelaajapolkuamme ja kehittää junioritoiminnan valmennusta oman seuran sisällä.

Lentopalloseura Joen Juju Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaajaa. Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan.  Seura on edelleen tällä kaudella kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle. Seuran valmentajia toimii Itä-Suomen alueen sekä Pohjois-Karjalan D-, C- ja B-ikäisten aluevalmennustehtävissä, sekä Joensuun Urheiluakatemian valmennuksessa. Seura tekee laajaa yhteistyötä niin maakunnan kuin Itä-Suomen lentopalloseurojen kanssa


Yhteystiedot: Thomas Heiskanen, päävalmentaja, puh: 040 089 4418, thomas.heiskanen@joenjuju.fi

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Joen Juju, puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

96 views

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page