top of page

Jujun edustusjoukkueen päävalmentajaksi on valittu Janne Korkalainen

Lentopalloseura Joen Jujun edustusjoukkueen päävalmentajaksi on valittu Janne Korkalainen tuleville kahdelle kaudelle. Seura ja valmentaja ovat solmineet 2-vuotisen sopimuksen (lisävuosi optio).

Kuvassa Jujun nykyinen päävalmentaja Thomas Heiskanen ja uusi päävalmentaja Janne Korkalainen.


Janne Korkalainen on Pohjois-Karjalan lentopalloväelle tuttu valmentaja. Hän valmensi aiemmin mm. Hurmoksessa ja Niceteamissa naisten 1-sarjajoukkueita. Hän on valmentanut 1- ja 2-sarjan tasolla useita vuosia eri joukkueissa sekä ollut apuvalmentajana Liiga-Riennon miesten SM-sarjan joukkueessa. Korkalaisella on lajin parista pelaajataustaa, Hän on pelannut 1- ja 2-sarjaa Rautavaaran Raikussa ja Kontiolahden Iskussa.

Korkalainen on toiminut viimeiset pari vuotta Jujun A-tyttöjen ja 2-sarjajoukkueen valmentajana. Janne on ollut mukana myös edustusjoukkueen toiminnassa Thomas Heiskasen apuna tällä kaudella, joten edustuksen pelaajat ovat tulleet tutuiksi.


Janne Korkalainen on innoissaan paluusta 1-sarjan päävalmentajaksi muutaman vuoden tauon jälkeen. ”Minua innostaa erityisesti päästä kehittämään yksilöitä ja haluan tuoda esille myös yllätyksellistä pelitapaa,” Korkalainen toteaa. Hän odottaa myös tulevaan joukkueen pelaajilta sitä, että he ovat valmiita kokeilemaan uusia asioita ja ehkä jopa erilaista pelitaktiikkaa kuin aiemmin.

Hän alkaa kokoamaan tiimiä valmennukseen lähiaikoina. Korkalaisen ajatuksena on tehdä myös pallovalmennusta tiiminä, mahdollisesti parin pallovalmentajan kanssa. Toiveena olisi löytää myös ainakin yksi naisvalmentaja valmennustiimiin.


Thomas Heiskanen jatkaa Jujussa junioreiden valmennuksessa

Thomas Heiskasen kolmivuotinen sopimus seuran kanssa tulee päätökseen tämän kauden lopussa. ”Aikansa kutakin”, Heiskanen toteaa. Uusi siivilityö ohjelmistoyrityksen kouluttajana tarjoaa uusia tuulia ja haasteita työelämässä.


Thomas haluaa olla mukana valmentamassa Jujun tulevaisuuden tähtiä jatkossakin. Hänen tavoitteena on lähteä kasvattamaan nuoremman ikäluokan pelaajia kohti aikuispelejä. ”Meillä on Jujun nuoremmissa ikäluokissa useita lahjakkaita ja pitkiä tyttöjä, joten innolla lähden pelaajapolun alkupäähän kehittämään nuoria pelaajia,” Thomas toteaa. Lisäksi haluan olla kehittämässä seuran eri ikäluokkien lahjakkaimpia tyttöjä tukemalla heitä tekniikan kehittämisessä yksilöllisesti.


Heiskanen on myös tyytyväinen, että edustusjoukkue saa tutun päävalmentajan, Janne on ollut mukana myös edustusjoukkueen toiminnassa tällä kaudella paljon. Thomas toimii myös tarvittaessa Jannen apuna joukkueen kasaamisessa ja haluaa tukea näin edustusjoukkueen ensi kauden järjestäytymistä.


Seuran puheenjohtaja, Matti Turtiainen, on mielissään, että uusi päävalmentaja löytyi Joensuusta. ”Odotan mielenkiinnolla, miten tämä uusi pallovalmennuksen tiimimalli tukee Jujun kilpaurheilullisia tavoitteita tulevina vuosina”, Turtiainen toteaa.


Lentopalloseura Joen Juju


Jujun johtokunta, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on tyttöjen juniorijoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Jujun A1- ja B1-tytöt pelaavat SM-välierissä tänä keväänä ja taistelevat SM-finaalipaikasta. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajia toimi niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa. Lisäksi seurassa on joukkueita 2- ja 3-sarjassa. Seura-aktiiveille on oma perhevuoro. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla. https://www.joenjuju.com/

Lisätietoja:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Joen Juju, 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

Janne Korkalainen, valmentaja, Joen Juju, 050 323 6014 Thomas Heiskanen, valmentaja, Joen Juju, 0400 894 418


488 views

Comments


bottom of page