top of page

Jujun edustusjoukkueella kasassa viisi pelaajasopimusta

Jujun naisten 1-sarjajoukkueen kanssa sopimuksen ovat tehneet Viivi Huovinen, Katja Sahlberg, Anna-Riikka Kääriäinen ja Heidi Laukkanen. He jatkavat Jujun edustusjoukkueessa. Juju julkisti jo aiemmin pelaajasopimuksen yleispelaaja Sini Kesäsen kanssa.

Päävalmentaja Thomas Heiskanen on mielissään sopimuksista ja siitä, että nelikko jatkaa Jujussa.

Annariikka Kääriäinen (yleispelaaja):

Annariikka on kovan harjoittelumotivaation omaava 17-vuotias nuori pelaaja, joka on valmis tekemään kovasti töitä tullakseen huippulentopalloilijaksi. Hän on fysiikassa jo paljon edellä ikäluokkansa muita pelaajia.

Heidi Laukkanen (hakkuri):

Heidi Laukkanen on nuori 17-vuotias lupaus ja hiomaton timantti, jolla edellytykset olla muutaman vuoden päästä liigatason hakkuri. Heidi on erittäin hyvä torjumaan ja kun hyökkäyspelaamiseen saadaan varmuutta, niin on tyrkyllä ensi kaudella pelaavaan kokoonpanoon hakkurin tontilla.


Katja Sahlberg (libero):

Katja on joukkeen yksi tunnollisimmista ja kovimmista harjoittelijoista. Katja kehittyi viime kaudella paljon usealla osa-alueella, hienoa jatkaa työtä ja kehittymistä Katjan kanssa.


Viivi Huovinen (keskitorjuja):

Viivi kuuluu joukkueen luottopelaajiin ja on erinomainen harjoittelija sekä joukkuepelaaja.


Pelaajaneuvottelut menossa

Joen Juju neuvottelee parhaillaan tulevasta 1-sarjakaudesta tämän kauden pelaajien kanssa sekä myös uusien pelaajien kanssa. ”Jujuun on kiinnostusta ja yhteydenottoja on tullut myös muilta paikkakunnilta”, kertoo Heiskanen. Jujussa tehtävä valmennustyö niin edustusjoukkueen kuin junioreiden osalta, luo kiinnostusta seuraan.

Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

398 views

Comments


bottom of page