top of page

Juju selvään voittoon harjoitusottelussa Puijon Ykköstä vastaan

Joen Jujun uudistunut joukkue pääsi ensimmäistä kertaa pelaamisen makuun, kun se kohtasi harjoitusottelussa Puijo Wolleyn 1-sarjajoukkueen. Joensuun urheilutalolla pelattua ottelua oli saapunut seuraamaan 75 katsojaa.


Juju hallitsi ottelua kolme ensimmäistä erää voittaen ne lukemin 25-17, 25-22 ja 25-19.. Se pelasi vähemmillä virheillä ja sekä Nea Hämäläinen että Ella Vasarainen jatkoivat viime kaudelta tuttuja otteitaan hyökkäyksessä. Vasarainen kirjautti lopulta 19 ja Hämäläinen 18 pistettä. Hyökkäyspeliä pohjusti hyvin toiminut vastaanotto: pallot nousivat passarille 60 prosentin tarkkuudella. Neljännen erän vei Puijo Wolley 25-20.


Muita Jujun onnistujia olivat passarit Tara Loijas ja Laura Anttila. Libero Venla Pirisen vastaanottoprosentiksi kirjattiin huima 78. Keskikaistalta Saana Hantula teki yhdeksän ja Sofia Norrbacka kuusi pistettä. Riina Lukkaroinen kuritti Puijoa seitsemän pisteen edestä.


”Hyvä startti. Hetkittäin hyvää peliä, taso vielä heittelee mutta kauden alkuun on vielä hyvin aikaa. Vastaanotto pääasiassa hyvällä tasolla ja molemmat passarit pyörittivät peliä monipuolisesti. Venla oli liberona huikea. Nea ja Ella V. kantoivat päävastuun hyökkäysten päättämisestä ja keskeltä Sofia ja Saana antoivat hyvää tulitukea” tiivisti Jujun päävalmentaja Anders Sutinen ottelun kulkua.


Jujulla on kuukauden päivät aikaa hioa peliä ennen kuin kausi virallisesti alkaa. Ensimmäiset pisteet jaetaan sunnuntaina 8.10. klo 15 alkaen Joensuun urheilutalolla. Vieraakseen Juju saa LP Vampulan akatemiajoukkueen.
126 views

Коментари


bottom of page