top of page

Juju N2 Java otteluraportti: Jujujen sarjatulta väärältä puolen verkkoa

Juju N2 Java–KIVA 0–3 (20–25, 19–25, 23–25)

Tästäpä meidän ensimmäistä peliraporttiamme luettavaksi, koska allekirjoittanut on laiskotellut koko viikon muka syysloman merkeissä. Edellisestä pelistä voitte lukea Jujun B-tyttöjen sivuilta. Mutta nyt asiaan ennen, kun te kaikki tuhannet fanimme tylsistytte.

Kauden toisessa sarjaottelussa 13.10. kotiluolassa vastaan asettui Kuhmon Kiva-Lentis, joka erinäisten tiedon palasten mukaan ei harjoittele ollenkaan yhdessä. Tämä ei kuitenkaan tuloksessa näkynyt, koska joukkue puolusti suurimman osan palloista ylös niin, että he pääsivät hyökkäämään täydellä teholla meidän puolellemme. Täydellä teholla on osittain hiukan väärä sanavalinta, koska jujut taisivat olla joukkueen tehokkain ase, mutta kai niinkin voi tuota jujujen sarjatulta kutsua. Analysoinnit sikseen ja analysointiin!

Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä KIVA:n johtaessa koko ajan muutamalla pisteellä. Omat virheet sekä tehoton pelaaminen ei sytyttänyt joukkuetta liekkeihin, vaan pieniä kipinöitä leimahteli aika ajoin. Pallo ei siis millään totellut ja KIVA vei erän 20–25.

Erätauolla se pienikin liekki oli ilmeisesti tukahdutettu vesipullojen avulla, koska vastustaja vei ensimmäisen erän täysin nimiinsä. Oma tekeminen oli kateissa ja pallot kimpoilivat kenttään sekä kattoon. Välillä katsottiin palloa liiankin läheltä, kun vastustaja paukautti rajalyönnin suoraan passarimme naamatauluun. Täydellinen headshot, josta vastustaja onneksi keräsi vain yhden pisteen tililleen. Erän loppua kohden ilmeisesti leikillisesti ”kostoaikeet” mielessä saatiin tasoiteltua pisteitä lähemmäs kahtakymmentä.

Kolmas erä taasen osoitti, että liekki voisi vielä syttyä ja johtotilanteessa säilyttiinkin tilanteeseen 16–16 asti. Tämän jälkeen vastustaja karkasi johtoon hyvillä suorituksilla etenkin laitahyökkääjien toimesta. Lopussa taas noustiin, mutta peli valitettavasti suoraan vastustajalle 0–3.

Eniten pisteitä Javan puolelta keräsi Viki (10) ja vastustajalta Anniina Matalamäki (16). Kokonaisuudessaan peli parani loppua kohden, mutta ehdottomasti parantamisen varaa on usealla osa-alueella. Pelin kohokohta taisi ollakin kukkojen arvonta. No ei nyt sentään. Tästä on hyvä lähteä parantamaan seuraaviin koitoksiin, jotka kaikki pelataan ensin kotisalissa ja sen jälkeen siirrymme vasta vieraisiin. Seuraava peli on sunnuntaina 27.10. Utran koululla klo 14 ja emännöimme Puijo Wolley´ta, joka viihtyy tällä hetkellä lohkossa toisella sijalla.

Kuva: Inka Piironen