top of page

Juju N2 B1 - Outokummun Partio 17.11. - Peli kehittyy


Meiltä peliin pääsi mukaan tällä kertaa Moona (P, kapteeni), Annamaaria (H/KT), Tiia (KT), Anniina (KT), Netta (YP), Sonja (YP), Tara (L), Vanessa (YP), Emilia (YP) ja Iisa (L). Matkasimme Outokumpuun usealla autolla ja mukana oli isot kannustusjoukot. :) Allekirjoittanut oli valmentajana, Tanja apuvalmentajana/tilastoijana, Liisa huoltajana ja meidän toinen passari Pipsa oli tänään pelaamisen sijaan joukkueenjohtajan & valokuvaajan tehtävässä.


Ensimmäiseen erään lähdettiin kuusikolla: Moona (P), Anniina (KT), Tiia (KT), Annamaaria (H), Sonja (YP) ja Netta (YP). Iisa oli vastaanottavana liberona ja Tara puolustavana liberona. Annamaaria pelasi siis ensimmäistä kertaa hakkurin paikalla viikon treenauksen jälkeen! Ensimmäinen erä oli alkuun tasaista, mutta välillä meille tuli taas ns. mustia hetkiä vastaanotossa ja vastustaja karkasi hyvillä syötöillä karkumatkalle. Erä Partiolle lopulta selvin lukemin eli 25-13.


Toiseen erään lähdettiin lähes samalla kuusikolla eli Moona (P), Anniina (KT), Tiia (KT), Vanessa (H), Sonja (YP) ja Netta (YP). Iisa ja Tara pelasivat liberoina. Johdimme erää 11-12 tilanteeseen asti ja pelasimme hienoa lentopalloa; vastaanotto toimi, tuli upeita puolustuksia, hyökkäykset purivat ja syöttöruudussa sujui myös hienosti. Peli eteni tasaisesti aina 16-16 tilanteeseen asti, mutta sitten vastustaja otti kuskin paikan ja vei erän mm. Ella Vasaraisen kovilla syötöillä&hyökkäyksillä. Emme saaneet vastustajan pisteputkea poikki edes vaihdoilla tai aikalisillä. Sitkeästi puolustimme kuitenkin monia kovia lyöntejä ja erässä nähtiin useita pitkiä palloralleja ja hienoja torjuntoja.


Kolmanteen erään lähdettiin jälkeen samalla kuusikolla kuin toiseen erään. Erän alku oli tasaista, mutta sitten Partio otti kuskin paikan. Tilanteessa 7-4 otin ensimmäisen aikalisän ja saatiin vastustajan syöttöputki sillä poikki yhden pallon ajaksi. Peli eteni kuitenkin Partion johtaessa ja meidän toisen aikalisän vuoro oli tilanteessa 14-8. Siitä alkoi meidän hyvä vaihe pelissä, oli upeita torjuntoja, hyviä hyökkäyksiä. Pääsimme jo pisteen päähän ja Partio otti puolestaan aikalisän 15-14 tilanteessa. Erä eteni tasaisesti aina 20-20 asti, mutta sitten Partio vei erän kokemuksellaan ja kovemmilla hyökkäyksillä. Peli siis Partiolle 3-0 (25-13, 25-18, 25-21).Haastoimme meidän lohkoykkösen ajoittain hienosti tänään ja pelissä oli onnistumisia& peli-iloa eli juuri sitä mitä on viikkoja jo naisten sarjassa etsitty. Tämä lupaa hyvää tulevaan B:n turnaukseen ja seuraavaan naisten peliin. Kehittämistä jäi toki edelleen vastaanottopuolelle ja keskihyökkääjien parempaan hyödyntämiseen. Osa lähteekin maanantaina yläkoululeirille neljäksi päivää treenaamaan. Tulevan viikon tiistaina pelaamme harjoituspelin Jujun N3 Lillit -joukkuetta vastaan. Ensi viikon sunnuntaina meillä on kotipeli ja vastassa Juju Java N2 -joukkue. Peli on Nepenmän koululla 24.11. kello: 13.00 alkaen. Siihen peliin lähdetäänkin taas vähän eri rooleilla ja kokoonpanolla. ;) Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! Johanna, Juju B1-valmentaja

168 views

Commentaires


bottom of page