top of page

Juju N2 B1 - Kuhmon Kiva 27.10 - Talviaikaan siirtyminen ja syysväsymystä ilmassaViime B-tyttöjen peliviikonlopun jälkeen treenattiin tällä viikolla paljon mm. torjuntaa ja perusharjoitteita. Vietettiin torstaina myös joukkueiltaa pitsaillan merkeissä ja kävimme katsomassa miesten SM-liiga ottelun Karelian Hurmos - Savo Volley. Treeneissä oli aistittavissa jo hiukan väsymystä alkuviikosta, jalat oli viikolla jo monella jumissa. Hiukan saatiin myös ikäviä loukkaantumisia tällä viikolla ja siitä johtuen seuraavat pari viikkoa osa pelaajista harjoittelee ja pelaa eri rooleissa kuin normaalisti. Näin joukkue on taas täydessä iskussa seuraavassa B-tyttöjen turnauksessa Vammalassa 9.11.Kellot siirrettiin siis talviaikaan lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä ja allekirjoittanut ainakin nukkui pidemmät yöunet ja lähti pirteänä sunnuntain kotipeliin. Meiltä mukana Moona (P, kapteeni), Pipsa (P), Annamaaria (KT), Tiia (KT), Anniina (KT), Netta (YP), Sonja (YP), Tara (L), Vanessa (H/YP), Emilia (YP) ja Iisa (L). Alkupallottelussa näytti hyvälle ja samoin iskurullauksessa kädet kävi hyvin. Sitten alkoi peli ja muutaman vastaanottovirheen myötä iski jo pelin alussa varoisuus, varsinkin äänenkäytössä, ja mietin monesti oliko kentällä tosiaan sama minun valmentama joukkue kuin viime viikolla Leppävirralla. Pelistä ei jäänyt siis paljon kerrottavaa, vastustaja jujutti todella paljon palloja meidän kenttään ja oma hyökkäyspeli oli tällä kertaa varovaisempaa eikä syötötkään kulkeneet edellisen viikonlopun tahtiin. Eka erä meni vastustajalle lukemin 20-25. Ja sitten valmentaja sekoitti vielä pakkaa toisessa erässä, pistämällä väärän pelijärjestyksen.. Erä ihmeteltiinkin pelipaikkoja ja Kuhmo voitti erän pistein 14-25. Noh, kerta se on ensimmäinen valitettavasti näinkin päin ja toivottavasti todellakin viimeinen kun valmentaja mokaa tällä tavalla pelissä. Kuhmo vei viimeisenkin erän helposti 10-25 ja samalla pelin 0-3. Sovittiin pelin jälkeen, että tämä peli unohdetaan heti, pystymme todellakin parempaan!
Nyt on otettava väliin palauttava viikko treenien ja pelien keskellä, jotta selätetään syysväsymys ja saadaan jalat liikkeelle paremmin seuraavaan matsiin. Eli ensi viikolla otetaan hiukan rennommin, koska pallotreenejä on saliperuutuksen takia vähemmän. Keskiviikkona mennään puntin jälkeen kannustamaan Jujun edustusjoukkuetta PuWoa vastaan Suomen Cupin peliin ja torstaina on joukkuekuvaukset.


Pelit jatkuvat Kuopiossa naisten 2-sarjan pelillä PuWo Akatemiaa vastaan ensi viikon sunnuntaina 3.11. Siellä tullaan varmasti näkemään miten Juju B1-tytöt pelaa hyvin!


Johanna, B1-valmentaja

197 views

Comments


bottom of page