top of page

Juju murskasi Vaasan Kiiston ja otti tärkeät pisteet

Joen Juju sai sunnuntaina Pohjois-Karjalan Osuuskaupan isännöimässä ottelussa vastaansa Vaasan Kiiston. Jaossa oli isoja pisteitä, sillä Juju taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleissä. Joensuun urheilutalolle oli vaalipäivänä saapunut mukavasti väkeä ja yleisömääräksi kirjattiin 157.

Juju otti ohjat käsiinsä ensimmäisen erän avauspallojen jälkeen ja teki pisteitä laajalla rintamalla. Kiistolla ei ollut paljoa sanottavaa ja erä eteni täysin kotijoukkueen komennossa loppuun saakka. Erityisesti Riina Lukkaroinen ja Ella Vasarainen johtivat Jujun ilotulitusta ja tukea tuli koko joukkueelta. Eräpisteet 25-12 eivät jättäneet epäselvyyttä voimasuhteista.

Kiisto johti toista erää 2-1, mutta Juju ei jäänyt ihmettelemään ja paineli saman tien 7-2-johtoon. Kiisto taisteli ensimmäistä erää paremmin ja pysytteli taustapeileissä muutaman pisteen takamatkalla, kunnes Juju ratkaisi erän Nea Hämäläisen johdolla ja loppulukemat kirjattiin 25-16.

Kolmannen erän kolme ensimmäistä pistettä menivät vieraille. Juju palautti tilanteen edellisten erien kaltaiseksi yhdeksän pisteen putkella, eikä Kiisto kyennyt vastaamaan kotijoukkueen vahvaan vireeseen. Hämäläinen ja Sofia Norrbacka vastasivat Jujun omista pisteistä ja oma osuutensa erän lopputuloksen muodostumisessa oli myös Kiiston lukuisilla virheillä. Ottelu oli erätaukoineen ohi alle puolessatoista tunnissa Jujun voitettua erän lukemin 25-12.

Juju nappasi kolme sarjapistettä 3-0 (25-12, 25-16, 25-12) –voitolla. Taksi Itä-Suomen kummipelaaja Hämäläinen kirjautti tehot 17/+13, Asianajotoimisto Kontturin ja Ravintola Pepen tukema Norrbacka 12/+9 ja Joensuun kaupungin kummipelaaja Lukkaroinen 8/+6. Kiiston tehokkaimmat olivat neljä pistettä tehneet Emilia Riekki ja Noora Rasinperä. Parhaina pelaajina palkittiin Norrbacka ja Minttu Lemola.

”Hyvä, ehjä kokonaisuus. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, loistava tulos” kiteytti Jujun päävalmentaja Anders Sutinen.

Jujulla on runkosarjassa jäljellä vielä neljä ottelua. Ensimmäinen niistä pelataan Joensuussa tulevana lauantaina 3.2. ja vieraaksi saapuu LP Viesti Akatemia.


JUJUN PELITULOKSET PERILLE KULJETTAA TAKSI ITÄ-SUOMI!68 views

Comments


bottom of page