top of page

Juju murskasi Turun Urheiluliiton

Joen Juju sai lauantaina Polvijärven Hirsitalot Oy:n isännöimässä kotiottelussa vastaansa Turun Urheiluliiton. 73 katsojaa pääsi todistamaan Joensuun Urheilutalolla melkoista kotijoukkueen näytöstä.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Jujun kokoonpanoon palannut Nea Hämäläinen oli mainiossa vireessä alusta saakka ja kantoi päävastuun Jujun pisteiden teosta. Vieraiden muutamat virheet päästivät Jujun karkuun ja Ella Vasarainen niittasi taululle lukemat 12-7. Hämäläinen, Vasarainen ja Sofia Norrbacka tehoilivat Jujun lopulta erävoittoon lukemin 25-9.

Toinen erä lähti käyntiin turkulaisittain vahvasti ja Urheiluliitto johti 6-2. Hämäläinen ja Vasarainen nostivat kotijoukkueen mukaan peliin ja erän puolivälissä mentiin tasatahtia. Hämäläisen pisteet veivät Jujun johtoon ja vieraiden peli hyytyi erän lopun koittaessa. Pitkälle erätauolle lähdettiin Jujun johtaessa 2-0.

Tauolta palasi sisuuntunut vierasjoukkue ja turkulaiset johtivat 4-1. Juju ei kauaa moista katsellut, vaan nousi nopeasti 7-4-johtoon. Hetken aikaa peli eteni tasaisesti ja Juju teki pisteitä laajalla rintamalla Jatta Kalajoen johdolla. Kotijoukkueen johto kesti läpi erän lopun ja viimeisissä palloissa pääroolia näyttelivät Kalajoki ja Hämäläinen.

Juju nappasi syyskauden viimeisestä kotiottelusta puhtaan 3-0 (25-9, 25-19, 25-19) –voiton. Taksi Itä-Suomen kummipelaaja Hämäläinen pokkasi parhaan pelaajan palkinnon ja teki 19 pistettä. Asianajotoimisto Kontturin ja Ravintola Pepen tukema Norrbacka iski yhdeksän ja Korhonen Yhtiöiden kummipelaaja Vasarainen kahdeksan pistettä. Urheiluliiton tehokkain oli kuudella pisteellä Petra Heikkinen ja parhaana palkittiin libero Neea Hoteila.

”Hyvä kokonaisuus, rauhallista tekemistä joukkueelta. Jatta tuli vaihdosta hyvin sisään kolmanteen erään. Virhemäärä maltillinen. Erittäin tärkeät kolme pinnaa” tiivisti Jujun päävalmentaja Anders Sutinen.

Jujun viikonloppu jatkuu heti sunnuntaina vierasottelulla Kuortanetta vastaan. Syksyn viimeinen vierasottelu pelataan Salossa LP Viesti Akatemian vieraana 17.12.

JUJUN PELITULOKSET PERILLE KULJETTAA TAKSI ITÄ-SUOMI!