top of page

Juju C2 käynnisti kauden Savonlinnassa 5.10.2019

Juju C2 aloitti kautensa Savonlinnassa järjestetyssä tasoturnauksessa, jossa Savonlinnan Ajon emännöiminä oli mukana myös Kiteen Urheilijat ja Mikkelin Passarit C2.

Pelipäivän tavoitteina oli mm. harjoitella vastaanottorotaatioita sekä kuudella pelaamista yhden passarin johtamana. Olimme avanneet tämän kuudella pelaamisen kokonaisuuden oikeastaan vasta turnausviikon harjoituksissa, joten harjoitustunteja oli alla vain muutamia. Meillä kaikilla, niin valmennuksella kuin pelaajillakin oli siis varsin mielenkiintoinen päivä edessämme. Lähdimme pelaamaan teeman mukaisesti pelkäämättä sitä, että tulisimme olemaan kentällä välillä väärässä järjestyksessä. Korostimme vielä erikseen sitä, että näin pienellä harjoittelumäärällä kukaan ei voi vielä muistaa kaikkea – eikä tarvitsekaan. Rennosti, isosti,

Joukkueen maskotti on nyt nimeltään Juppe

ja virheitä pelkäämättä eteenpäin.

Matkassa oltiin kolmentoista tytön voimin. Passareina hyökkäystä johtivat vuorotellen Sara ja Venla. Hakkureina hyökkäsivät Olga sekä Juju-debyyttinsä tehnyt

Laura. Keskipelaajina peluutettiin nelikkoa Halla, Jessica, Olesia ja Paloma. Heitä auttoi tarvittaessa takakenttällä liberomme Maisa. Yleispelaajina joka paikan höyläyksestä vastasivat Alina, Anfisa, Laila ja Neea.

Kausi alkoi tuttujen mikkeliläisten kohtaamisella. He ovat hyvin samanlaisessa kehitysvaiheessa meidän kanssa ja ottelussa oli molemmilla omat hetkensä. Ensimmäinen erä kääntyi Passareille heidän passarinsa loistaessa syöttövuoroillaan. Ensimmäisen erätauon vaihdot rauhoittivat meidän pelin. Jessica kantoi joukkuetta koko pelin ajan reppuselässään ja kun Laura liittyi onnistumisillaan mukaan, niin kaksi seuraavaa erää meni selkeästi Jujulle.

Toisessa ottelussa kohtasimme turnauksen selkeän ykkössuosikin Ajon, jolle oli tarjolla suora A-poolipaikka tasoturnauksen ykkössijasta. Me läksimme pelottomasti haastamaan savonlinnalaisia, mutta Jujun vastaanottopeli ei kertakaikkiaan riittänyt heidän laadukkaaseen syöttöön. Molemmissa erissä Ajolla oli useita pitkiä syöttöputkia. Savonlinnalaisten haasteeseen parhaiten vastasi Halla, jonka pari nostoa ja pari torjuntavaimennusta olivat harvoja valonpilkahduksia ottelussa. Tämä saattoi olla meille ainoa kerta tällä kaudella, että oli mahdollisuus kohdata näin kova joukkue.


Turnauksen viimeisessä ottelussa kohtasimme kestosuosikkimme Kiteen Urheilijat. Kiteeläisten vahvat erien alut (10-2 ja 9-1) tekivät sen, että missään vaiheessa emme taistelleet erävoitosta, mutta selkeitä hallintajaksoja oli meilläkin. Pitkin päivää tasoaan nostanut Neea oli jo varsin mainiossa hyökkäysvireessä tässä ottelussa. Voitto meni kuitenkin melko selkeästi Kiteelle.

Joukkue pelasi koko turnauksen tasonsa ja tavoitteidensa mukaisesti. Oman tasonsa ylittämisessä onnistui parhaiten Anfisa. Boxi-puolustuksen perusteet olivat parhaiten hallussa Maisalla ja Venlalla. Erityisen hieno piirre koko joukkueen pelaamisessa oli se, että pystyimme pelaamaan muutamia hienoja palloja oman pelisysteemimme mukaisesti. Lisäksi pelaajat pystyivät omatoimisesti yhä enemmän auttamaan toisiaan kentällä oikeille paikoille. Joukkue voi hyvillä mielin jatkaa tästä ensimmäisellä poolikierroksella, joka on kotiturnaus 26.10.2019 Rantakylän urheiluhallilla. Joukkueen maskottikin kun kerta on nyt nimetty ja kastettu.


Eero ja Ilpo

Juju C2 valmennus

186 views

Comments


bottom of page