top of page

Juju C1 - Tiukkoja pelejä 1. poolikierroksella Kiteellä

Tasoturnauksen jälkeen Joen Juju C1 oli treenannut pari viikkoa ja syyslomaillut yhden. Kiteeläisten emännöimän turnaukseen joukkue lähti koko 12 pelaajan porukalla. Matkassa oli muutama loukkaantumisista toipilas, mutta kaikki olivat pelikuntoisia omiin rooleihinsa.

Turnausaamun valmistelut onnistuivat tässäkin turnauksessa aivan nappiin. Avauspeliin Kiteen Urheilijoita vastaan asteli seitsikko Venla-Halla-Heini-Neea-Veera-Sanni-Jessica ja kun ottelu käynnistyi, niin Jujulla onnistui kaikki. Ottelun ensimmäiset parikymmentä minuuttia oli sellaista tykitystä, että tytöt eivät jättäneet kenellekään epäselväksi, miten taitavaan peliin he kykenevät. Erä oli nopeasti 20-7 Jujulle ennen kuin ote pelistä luiskahti ja kiteeläisetkin lopulta heräsivät peliin. Kiteeläiset tekivät melko uskomattoman nousun Nooran ja Sannin kovilla suorituksilla ja peli olikin nopeasti tasan 23-23. Lopulta erä päättyi KiU:n pariin omaan virheeseen. Toisessa erässä kiteeläiset onnistuivat haavoittamaan Jujun vastaanottoa ja rallattelivat varsin selkeään erävoittoon. Kolmas erä oli tasainen, joskin aavistuksen KiU:n hallinnassa alusta loppuun asti. Kiteeläiset ottivat toisen peräkkäisen kolmieräisen voiton, tällä kertaa lukemin 2-1 (23-25, 25-12, 15-12).

Toisessa ottelun vastustaja tuli Mikkelistä varsin varamiehisenä. Vaikka Passareiden D-tytöillä täydennetty joukkue pelasi hyvällä peli-ilmeellä, niin Jujun tämän ottelun seitsikko Laura-Sara-Alina-Milla-Anni-Sanni-Jessica hoiti ottelun tyylikkäästi ilman sen suurempia ongelmia. Ottelu päättyi melko nopeasti Jujulle 2-0 (25-15, 25-16).

Viimeisenä vastaan asettui sitkeydestään tunnetut vesantolaiset. Tiedossa oli, että heitä vastaan ei ilmaisia pisteitä tule. Juju aloitti ottelun KiU-pelin seitsikolla. Pelin luonne oli pitkälti se, että palloralleissa oli yhdestä kolmeen Jujun hyökkäystä ja yhtä monta uhrautuvaa Vesannon Urheilijoiden puolustusta. Pallot päättyivät monta kertaa siihen, että Juju sortui lopulta virheeseen, tai pallo vain kimpoili Jujun kenttään. Voimakkailla suorituksilla Juju teki pisteitä, mutta pyöreät suoritukset VesU:n puolustus kaivoi kerta toisensa jälkeen peliin. Erät olivat tasaisia, mutta erien lopussa VesU oli tylsyttänyt Jujun hyökkäyksistä jo parhaimman terän. Pisteet matkasivat Vesannolle ansaitusti erin 2-0 (25-22, 25-21).

Turnauksen ensimmäisen ottelun alku osoitti, että joukkueen pelin ollessa uomissaan, tulosta tulosta tulee laidoilta, keskeltä ja syöttöruudusta. Vastaanottotyöskentely on menossa koko ajan oikeaan suuntaan, ja pientä edistymistäkin oli havaittavissa vaikka hyvin tehtävistään suorituneet passarimme saivat välillä vähän juostakin. Turnaus oli kärkijoukkueiden osalta tasainen, mutta erien loppujen pelaamiseen treenaamme vielä vähän uskallusta lisää. Turnauksen tasaisin esitys löytyi yleispelaaja Hallalta, joka onnistui varsin virheettömästi sekä takakentällä, 4-paikan hyökkäyksissä ja syötöissä. Nähtiinpä joukkueen kauden ensimmäinen hypärisyöttökin. Joukkueen tsemppipelaajan palkinto meni ansaitusti päivän iloisimmat tuuletukset esittäneelle Sannille.

Juju C1 emännöi 2. poolikierroksen turnauksen la 14.11.2020 Reijolan urheiluhallilla. Vastassa on tästä turnauksesta tuttu Mikkelin Passarit C2, sekä Pielaveden Sampo ja sisarjoukkueemme Juju C2.