top of page

Juju C1 Orivedellä

Juju C1 pelasi 1. pooliturnauksensa lauantaina 26.10 Orivedellä. Mukana tällä kertaa oli 10 pelaajaa: Veera L (P), Liisa (L), Noora P (L), Elsi (H), Milla (H), Helmi (YP), Erika (YP), Noora L (YP,KT), Veera S (KT) ja Nella (KT), valmentamassa oli Kristiina ja kuskeina/huoltojoukoissa Kirsi ja Diana.

Eka peli pelattiin Laihian Luja -05 vastaan. Pelissä oli paljon jännitystä ja varovaisuutta. Eka peli helposti vastustajalle 2-0 (25-18,25-8). Toinen peli pelattiin kotijoukkue Orpo C1 vastaan. Ensimmäisessä erässä jäätiin vähän ihmettelemään vastustajan kovia otteita, mutta toiseen erään kerättiin taistelutahtoa sekä asennetta ja omapeli paranikin kummasti loppua kohden. Peli kuitenkin helposti Orpolle 0-2 (3-25, 15-25). Päivän viimeinen peli lähdettiin voittamaan ja näin tehtiin. Viimeinen peli pelattiin Karhua vastaan. Peli tiukan taiston jälkeen meille 1-2 (25-20,20-25,12-15). Kentän laidalla jännitystä riitti koko päiväksi ja toisinaan pulsi kävi valmentajalla vähän liiankin korkealla. Tästä on jälleen hyvä jatkaa, seuraavat kolme viikkoa keskitytään mm. vastaanottoon ja kovien hyökkäysten puolustamiseen. Pelimme jatkuvat E-poolissa 16.11, vastustajana tuolloin tutut joukkueet Karhu ja Outokummun Partio, uutena tuttavuutena Jalasjärven Jalas.