top of page

Juju C1 - Iloisia ilmeitä kotiturnauksessa

Kauden ensimmäinen kotiturnaus sattui 2. poolikierrokselle. Pelipaikaksi löytyi Reijolan urheiluhalli ja turnausemäntien kanssa paremmuuttaan ratkoivat sisarjoukkue Juju C2 sekä Mikkelin Passareiden C2-joukkue ja Pielaveden Sampo. Edellisen turnauksen jäljiltä oli hiottu hiukan vastaanotto- ja puolustustekniikoita sekä kaivettu esiin pelillistä itsetuntoa.

Sisarjoukkueiden kanssa turnaukset alkavat yleensä keskinäisellä kohtaamisella ja niinpä aloitimme turnauksen pelaamalla tuttua Juju C2:sta vastaan. Seitsikko Laura-Sara-Alina-Milla-Anni-Sanni-Heini lähti kaatamaan hurjasti tasoturnauksesta kehittynyttä vastustajaa. Ottelun edetessä Juju C1:n päättäväisyys kasvoi koko ajan ja ero rutiinitasossa kävi yhä selkeämmäksi. Nousujohteinen peli päättyi Juju C1:lle 2-0 (25-18, 25-12).

Parin ottelun tauon jälkeen Juju C1 kohtasi edellisestä turnauksesta tutun Pass C2:n. Seitsikosta vaihtuivat passari ja laiturit. Tämä ottelun kokoonpano oli Venla-Halla-Alina-Neea-Veera-Sanni-Heini. Alussa Pass C2:n peli haki muotoaan ja ensimmäinen erä ei kauan kestänyt. Toiseen erään alkoi löytyä painavia suorituksia heiltäkin. Jujun laiturit hakivat pitkin peliä sinnikkäästi rytmiä painaviin hyökkäyksiin ja erityisesti Veeran sitkeys palkittiin ottelun lopussa. Hän moukaroi vastustamattomat lyönnit mikkeliläisten kenttään erän päätöshetkillä. Juju C1 otti tästä ottelusta pisteet tuloksella 2-0 (25-13, 25-22).

Päivän päätteeksi vastassa oli Pielaveden Sampo. Sampo pelasi nuorella joukkueellaan ennakkoluulottomasti, mutta reippaasta tekemisestä huolimatta Juju C1 oli heille alusta asti liian kova vastus. Juju C1 marssitti ensimmäisen erään kentälle avausottelun seitsikon ja vaihtoi toiseen erään tilalle toisen ottelun seitsikon. Jujun peli oli oikein vapautunutta ja joka puolella kenttää nähtiin hyvällä itseluottamuksella tehtyjä suorituksia, joissa ei pelätty virheitä eikä varmisteltu liikoja. Edellisestä turnauksesta kovimman tasonnoston teki loukkaantumisesta hiljalleen pelikuntoon päässyt Alina, jonka tekemiseen ruumiillistui koko joukkueen asenne: kun kerta kulkee, niin antaa mennä sitten vaan. Positiivisuutta ja päättäväisyyttä oli vaikka muille jakaa. Juju C1:n päivän kolmas voitto tuli lukemin 2-0 (25-12, 25-9).

Juju C1 teki turnauksessa sen mitä heiltä odotettiin ja teki sen hymy suupielissä, mutta kuitenkin löysäilemättä. Joukkueen kaikki pelaajat palkittiin tsemppipelaajan palkinnolla ja tytöt saivat jopa valmentajatkin näyttämään hyviltä. Veeran ja Alinan lisäksi esiin kannattaa vielä nostaa Heini, joka pienen vamman takia ei voinut pelata omalla keskipelaajan tontillaan. Hän valmistautui turnaukseen tuuraamaan liberoamme ja hoiti sen oikein taidokkaasti ollen turnauksen paras pelaaja.

Juju C1:n pelit jatkuvat itsenäisyyspäivän tienoilla Mikkelissä, jossa vastassa Pass C2, KiU ja VesU.