top of page

Juju B1-joukkue D-poolin turnauksessa Sastamalassa 9.11. – Tunteikas ja vaiherikas päivä

Updated: Nov 11, 2019

Viime B-turnauksen jälkeen meille tuli varsinkin hyökkäysrintamalla loukkaantumishuolia ja teimme joitain roolinmuutoksia. Tällä viikolla moni pelaajista osallistui myös KLL:n yläasteen turnaukseen Kontiolahden tai Pataluodon joukkueissa. Saimme kuitenkin lopulta kaikki joukkueen pelaajat mukaan Sastamalaan eli ValePan kotiturnaukseen Stormin monitoimikeskukseen lauantaina 9.11. Pelaajista mukana olivat Moona (P, kapteeni), Pipsa (P), Annamaaria (KT), Nella (KT), Tiia (KT), Anniina (KT), Netta (YP), Sonja (YP), Venla (YP), Tara (L), Emilia (H/YP) ja Iisa (L).

Lähdimme matkaan jo perjantaina, kuljettajina meillä olivat Sonjan äiti, Sanna ja meidän vakiokuski, jojomme Janne. Iso kiitos turvallisesta ajomatkasta Sannalle ja Jannelle! Mukana oli myös meidän huoltaja Liisa ja joukkueen apuletittäjänä & kannustajana Jasmin. Tampereelle saavuimme illasta ja osa kerkisi käymään vielä iltauinnilla Scandic Rosendahlin allas-osastolla.

Savonlinnan Ajo – Juju B1 2-0 (25-22, 25-8)

Odotimme isossa salissa pelaamista, kun ensimmäiset turnaukset ovat menneet pienemmissä lohkoissa. Sali olikin tilava, mutta katto oli aika matala. Sovittiin ennen pelejä, että vastaanotto ja puolustus on oltava tarpeeksi alhaalla. Peliin lähdettiin seuraavalla kuusikolla: Moona passarina & kapteenina, keskareina Anniina ja Tiia, hakkurina Emilia, yleispelaajina Venla & Netta sekä liberoina Iisa ja Tara. Pelin alkua vei Juju ja johdimme peliä omilla hyvillä suorituksilla tilanteeseen 5-12. Vastustajan syöttöruutuun astui Vieno Hämäläinen ja tilanne tasoittui hetkessä 11-12 tilanteeseen, kun vastaanottomme petti hetkeksi. Loppuerä etenikin tasaisesti ja kääntyikin lopulta niukasti Ajolle 25-22. Todettiin, että hyvä erä oli ja tarkennetaan vain vastaanottoa, niin peli alkaa kulkemaan paremmin. Noh, sitten toiseen erään startattiin hiukan väärässä pelijärjestyksessä (pääsi myös aputarkistuksesta läpi..), mutta se ei peliin tällä kertaa vaikuttanut juurikaan. Vastaanottomme ei vain toiminut ja toinen erä Ajolle lukemin 25-8 ja peli 2-0. Lounaalle lähtikin todella hiljainen joukkue ja meidän huoltaja Liisa ja kapteenimme Moona sai tehdä täyden työn porukan tsemppaamiseksi seuraaviin peleihin.

Juju B1 – Vammalan Lentopallo 0-2 (19-25, 15-25)

Lounaan jälkeen saatiin porukka taas pelimoodiin. Kuusikkomme oli seuraava: Pipsa passarina, keskareina Nella ja Annamaaria, yleispelaajana Sonja & Netta ja hakkurina Vanessa. Iisa ja Tara jatkoivat liberon tontilla. Tuomaria jouduttiin odottelemaan tovi, joten saimmekin normaalia pidemmän alkulämpän. Peli eteni alussa meidän johdossa 9-8 tilanteeseen asti. Sitten vastustajan kovat hyökkäykset alkoivat purra, me emme saaneet torjuntaa tiiviiksi ja puolustuspalloja ylös ja näin vastustaja vei erän lopulta 19-25. Toiseen erän alkuun muutettiin hieman aloituskuusikkoa, mutta pelin ensimmäinen aikalisä otettiin vastustajan johtaessa 0-6. Saimme peliä kuitenkin käyntiin ja tilanteeseen 10-13 peli eteni lopulta suhteellisen tasaisesti. Sen jälkeen vastustaja vei peliä kovilla hyökkäyssuorituksillaan ja erä ValePalle lopulta 15-25. Pelin tilastoja katsoessa todettiin heti pelin jälkeen, että vastustaja teki pisteet omilla suorituksillaan ja oli vain tällä kertaa parempi.

Vampulan Urheilijat – Juju B1 0-2 (24-26, 18-25)

Viimeinen peli alkoi lyhyen evästauon jälkeen. Peliin lähdettiin seuraavalla kuusikolla: passarina Moona, keskareina Anniina & Tiia, yleispelaajina Netta ja Venla sekä hakkurina Vanessa. Iisa hoiti tässä pelissä liberon tontin. Ensimmäinen erä aluksi meidän hallussa, johto oli 9-15 meille. Vastustaja sai meidät kuitenkin kiinni ja oltiin jo 17-17 tasatilanteessa, kun vastustaja menikin ohi. Tehtiin pari taktista vaihtoa ja Sonjan & Emilian kentälle tulo saikin hienosti joukkueen syttymään uudelleen. Vastustajalla oli jo eräpallo, mutta niin vain nousimme Anniinan ja Tiian hyvillä suorituksilla tilanteesta 21-24 erävoittoon, joka tuli meille lukemin 24-26. Tämä joukkue ei luovuttanut kovassa paikassa! Toiseen erään lähdettiin ensimmäisen erän aloituskuusikolla. Peli eteni tasaisesti, mutta 17-17 tilanteesta nousimme erävoittoon ja erä lopulta meille 18-25. Voitto puhtaasti kahdessa erässä!

Päivän #rohkea oli valmennustiimin yksimielisellä päätöksellä Tiia. Päivän tsemppariksi valittiin Moona, joukkueen huoltajan, Liisan, toimesta. Esimerkillistä joukkuepelaamista oli molemmilla tässä turnauksessa.

Seuraava E-poolin pelataan näillä näkymin kotiturnauksena lauantaina 30.11, vastassa on meille tutut joukkueet eli Kontiolahden Isku, Leppävirran Viri ja Iisalmen Visa. Sitä ennen pelataan naisten 2-sarjan ottelu Outokummun Partio vs. Juju B1 Outokummussa sunnuntaina 17.11 ja sunnuntaina 24.11 Nepenmäen koululla on vastassa oman seuran joukkue eli Juju Java N2 klo: 13.00 alkaen. Ja harjoituksissa käymme läpi varmasti vastaanottoa paljon seuraavan kolmen viikon aikana. 😊 Jotain roolinvaihdoksiakin saatetaan vielä miettiä.