top of page

Joen Juju vs. LiigaPloki Rautavaaran monitoimitalolla 21.8.2022 klo 14:00

Joen Juju pitää harjoitusleirin 19.- 21.8 Rautavaaralla.

Ohjelmaan kuuluu intensiivistä harjoittelua ja leirin päätteeksi pelataan mestaruusliiga joukkue LiigaPlokia (Pihtipudas) vastaan.


Ottelu pelataan 21.8 klo 14.00 alkaen Rautavaaran monitoimitalolla. Otteluun on yleisöllä vapaa pääsy, mikäli mahdollista myöskin live yritetään järjestää Joen Jujun Facebook sivuilla.

Hieman kuulumisia joukkueen touhuista näin kesän aikana.

Joukkue on harjoitellut tiiviisti koko kesän, lajitreenejä on noin kolme kertaa viikossa, lisäksi fysiikkavalmentaja Juuli Piiroinen on pitänyt treenejä, joissa on keskitytty joukkueen voimaan keskittyen.

Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki, on tehty kovaa ja tosissaan, mutta hymyssä suin. Valmentaja Janne Korkalainen onkin ollut erittäin iloinen mitä tähän asti on harjoituksissa nähty. Janne K.: ”Harjoituksissa on keskitytty taktiseen puoleen perusjuttujen lisäksi, on ollut näin valmentajan silmin mukava seurata kuinka pelaajat ovat ottaneet hyvin vastaan uusia asioita ja ideoita” ”Joukkueessa on todella paljon potentiaalia ja ihan tässä alkaa jo malttamattomana odottamaan, kun kausi alkaa ja päästään näkemään tosi pelejä”

Mukavaa ja lämmintä kesän jatkoa, nähdään ensi kaudella peleissä.


Terveisin apuvalmentaja Joni Rautiainen


323 views

Comments


bottom of page