top of page

Joen Juju teki viisi pelaajasopimusta ensi kaudeksi – mukana tärkeitä jatkajia

Lentopallon naisten 1-sarjan hallitseva mestari Joen Juju on tehnyt viisi pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joensuulaisjoukkueessa jatkavat avainpelaajiin kuuluvat yleispelaaja Nea Hämäläinen ja hakkuri Ella Vasarainen.


Jujun omista A-nuorista edustusjoukkueeseen ovat tehneet sopimuksen yleispelaaja Riina Lukkaroinen, libero Netta Borgström ja passari Tara Loijas, joka pelasi viime kaudella naisten 1-sarjaa LP-Vampulassa.


Jujun tehopelaajat Nea Hämäläinen ja Ella Vasarainen (11) jatkavat lentopallouraansa Joensuussa. Passari Jonna Kaverinen (13) on päättänyt lopettaa. Kuva: Marko Puumalainen, Sanomalehti Karjalainen Oy.


Kaikkien viiden pelaajan sopimukset ovat vuoden mittaisia. Loijas voi vielä lähteä, jos hän saa opiskelupaikan muualta.

Jujun harjoitusringissä on lisäksi yksi viime kaudelta tuttu pelaaja ja neljä uutta pelaajaa. – Mukana on liigakokemusta omaavia keskitorjujia ja libero. Tarkoituksena on saada 12–14 sopimuspelaajaa. Etsimme vielä toista passaria ja yhtä yleispelaajaa, Jujun päävalmentajana aloittanut Anders Sutinen kertoo.

1-SARJAN PARHAIMPIIN pelaajiin kuuluva Nea Hämäläinen toimii Sutisen apuna Jujun valmennuksessa. Sutiselle ja joukkueelle on tarkoitus saada myös toinen apuvalmentaja. Jujun viime kauden pelaajista ovat lopettaneet passari Jonna Kaverinen, Noora Taskinen, Sini Kesänen, Aliisa Kaunisto ja Ella Sutinen. Elisa Muukkonen siirtyy PuMa-Volleyn riveihin ja Ella Kuosmanen LP Viestin organisaatioon. Myös Siiri ja Essi Hartikainen vaihtavat muualle.

– Viime kauden joukkue levisi, mutta saimme myös tärkeitä jatkajia. Joukkue uudistuu, ja aloitamme sen rakentamisen aika lailla alusta. Nyt näyttää hyvältä siihen nähden, miten myöhään pääsimme kasaamaan joukkuetta, Sutinen pohtii.

– Täytyy kiitellä omia verkostoja, joiden ansiosta olen kuullut Joensuussa opiskelevista pelaajista, joista meillä ei ole ollut aiemmin tietoa.

Juju aloittaa joukkueharjoittelun ensi viikolla ja harjoittelee kesän ajan kolmesti viikossa.


Alkuperäinen artikkeli julkaistu Karjalaisessa 13.6.2023. https://www.karjalainen.fi/urheilu/tkaowy8wv3

556 views

Comments


bottom of page