top of page

Joen Juju tarjoaa pelaajille mahdollisuuden suorittaa opintoja


Joen Juju tarjoaa edustusjoukkueen pelaajille, jotka jäävät ilman hakemaansa opiskelupaikkaa mahdollisuuden suorittaa opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa tai avoimessa yliopistossa 30 opintopisteen verran. Mahdollisuuksien mukaan seura pyrkii tukemaan pelaajien opiskelua myös laajemmin.

Korona-viruksen aiheuttamien seuraukset ovat aiheuttaneet haasteita monelle urheiluseuralle ja urheilijalle. Monelle nuorelle urheilu on keskeinen osa elämää. Usein urheilu- ja opiskelupaikan valinta aiheuttaa nuorelle haasteita. Haluamme edesauttaa edustusjoukkueen pelaajien opiskelumahdollisuuksia mahdollistamalla opinnot avoimessa AMK:ssa tai avoimessa yliopistossa. Opintojen avulla pelaajat voivat tutustua heille mielekkääseen alaan. Usein avoimen AMK:n ja avoimen yliopiston opintoja suorittamalla nuorelle avautuu mahdollisuus hakea avoimen väylän kautta ja yleensä suoritetut opinnot voidaan lukea osaksi varsinaista tutkintoa. Haluamme toimia seurana vastuullisesti ja mahdollistaa sen, että Joen Jujun pelaajat voivat yhdistää tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelun, toteaa Joen Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen.

Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

249 views

Comments


bottom of page